Pelle Hvenegaards datter fik sit navn med posten

Foto: Birger Storm / BILLED-BLADET

TV-vært Pelle Hvenegaards lille sydafrikanske adoptivdatter har nu fået sit navn. Det kom med posten, afslører han på Instagram.

Mandag, 28. november 2016 - af Juliane Olsen

Den 41-årige TV-vært Pelle Hvenegaard har adopteret en lille pige fra Sydafrika, der nu har fået navnet Zoe Ukhona Gullacksen Hvenegaard.

Det skriver han i en ny opdatering på det sociale medie Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe.

BILLED-BLADETs nyhedsbrevKlik her og meld dig til!

BILLED-BLADETs nyhedsbrev
Klik her og meld dig til!

- Så fik diamanten sit første brev – ny fødsels- og navneattest! Så nu er hun officielt Zoe Ukhona Gullacksen Hvenegaard, skriver han.

Pelle Hvenegaard og Caroline hentede datteren

Zoe betyder ”liv” på græsk, mens Ukhona er afrikansk og betyder ”jeg er her”, så man må sige, at det er et par velvalgte navne.

Pelle Hvenegaard var nede for at hente sin lille datter i Sydafrika tilbage i september i selskab med sin hustru, Caroline M. Gullacksen.

På det tidspunkt var den lille pige ni måneder gammel, og parret havde været godkendt til adoption siden 2013.

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADETSe alle vores tilbud her!

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADET
Se alle vores tilbud her!

Adoptionen blev alternativ

At det skulle blive et adoptivbarn fra Sydafrika, har parret vidst igennem et stykke tid, men det var altså først i slutningen af året, at drømmen gik i opfyldelse.

Adoptionen er endt med at blive et alternativ, efter Pelle Hvenegaard og hans hustru i mange år har forsøgt at blive forældre på naturlig vis.

LÆS MERE: Pelle Hvenegaard vært i nyt kontroversielt program

Dog har Pelle Hvenegaard tidligere udtalt, at adoption for ham ikke har været en andet valg, fordi han altid har haft tanker om adoption.