Tidligere X Factor-dommer får debut i populært talentshow

Thomas Blachmann, Mette Lindberg og Remee. 

Thomas Blachmann, Mette Lindberg og Remee. 

Foto: Birger Storm

Sangerinden Mette Lindberg, der er tidligere ”X Factor”-dommer, erstatter Oh Lands rolle som coach i ”Voice Junior” på Kanal 5.

Fredag, 25. januar 2019 - af Karina Didriksen

Den tidligere ”X Factor”-dommer Mette Lindberg får sin debut i ”Voice Junior”, når sangkonkurrencen til foråret bliver sendt på Kanal 5.

”Voice Junior” har haft fem sæsoner på TV 2, men nu skifter programmet altså til Kanal 5, hvor den 35-årige sangerinde skal være en af programmets tre coaches. 

Wafande og Joey Moe vender tilbage i de røde stole, mens Mette Lindberg erstatter Oh Land, der i mellemtiden er blevet ”X Factor”-dommer.

Spar op til 41% med BILLED-BLADET i julegaveKlik her og læs hvordan!

Spar op til 41% med BILLED-BLADET i julegave
Klik her og læs hvordan!

Mette Lindberg glæder sig

- Jeg glæder mig helt vildt til at finde og guide de nye unge sangstjerner og tage plads i den knaldrøde læderstol mellem Joey og Wafande, siger Mette Lindberg i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Vi ser meget frem til at møde masser af talentfulde børn og unge - og for øvrigt, hvis man ikke har meldt sig til casting endnu, så kan man heldigvis stadig nå det!

”Voice Junior” får premiere på Kanal 5 i løbet af foråret 2019. Her bliver Jacob Riising programmets nye vært. 

De syv deltagere i Kanal 5-programmet "Over Atlanten". Fra venstre er det Nicolaj Kopernikus, Sus Wilkins, Hella Joof, Christel Pixi, Peter Falktoft og Gorm Wisweh.