Fredag, 1. september 2017 — af Ken Richter

Oh Land afslører: Jeg skal igen lave en ballet med dronning Margrethe

Oh Land
Oh Land
Foto: Lars Aarø
Dronning Margrethe og Oh Land fortsætter samarbejdet,

Dronning Margrethe og 32-årige Nanna Øland Fabricius - bedre kendt som sangerinden Oh Land - fortsætter deres kunstneriske samarbejde, som de havde stor succes med sidste år.

Det var eventyrballetten "Askepot" på Pantomimeteatret i Tivoli, der bragte majestæten og den alsidige komponist og sanger sammen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Kunstnerisk duo

- Nu skal jeg igen lave en ballet til Tivoli sammen med dronningen. Den får premiere i 2019, afslører Oh Land med et stort smil og kan ellers ikke fortælle mere om det foreløbig næsten hemmelige projekt.

Der er ingen tvivl om, at både dronningen og den sympatiske kunstner havde stor fornøjelse af samarbejdet med "Askepot", hvor Oh Land havde komponeret musikken, og dronning Margrethe stod for kostumer og scenografi. Det er sikkert på samme måde rollerne er fordelt i det nye projekt, og denne gang kan parret måske få et endnu tættere samarbejde. For siden sidst er Oh Land flyttet hjem fra New York og bor nu i København, hvilket helt naturligt gør det lettere at holde en tæt kontakt mellem dronningen og sangerinden, mens de arbejder med den nye ballet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Majestæt med humor

- Dronningen var sjov, og hun har personlighed og humor. Det har været et trip at arbejde med hende, fortalte Oh Land til BILLED-BLADET efter premieren på "Askepot". 

Både dronning Margrethe og Oh Land har åbenbart nydt det frugtbare samarbejde, siden de begge nu vil gøre forsøget igen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden