Onsdag, 6. september 2017 - af Laura Dalgård Hansen

Tomas Villum og Maria Montell i parløb på racerbanen

Maria Montell og Tomas Villum Jensen.
Maria Montell og Tomas Villum Jensen.
Foto: Krestine Havemann
Ægteparret Tomas Villum og Maria Montell giver den alt, hvad den kan trække, når de kæmper om at komme først over målstregen i ”5. gear”.

Det kører for ægteparret Tomas Villum Jensen og Maria Montell både på og uden for banen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tomas har for nylig været i Kenya for at lave en dokumentarfilm, mens hustruen Maria Montell skal bruge efteråret på at turnere rundt i landet.

Men snart kan man også opleve dem sammen, når de sætter sig bag rattet i Kanal 5's nye underholdsningsprogram ”5. gear”.

Maria giver den gas

Her dyster 32 kendte danskere to og to om at komme først over målstregen, mens de løbende udsættes for vanvittige forhindringer pår racerbanen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

- Vi kan begge to rigtig godt lide at give den gas, men det overraskede mig, at Maria kunne lide at give den så meget gas, fortæller Tomas Villum Jensen til BILLED-BLADET.

Programmet har premiere 4. september, og her kan man glæde sig til at se et ægtepar, som slipper hæmningerne løs og giver den alt, hvad de har.

- Vi var nødt til at gå all in, og vi råber ad hinanden – det var skide skægt at få lov til helt legitimt at skælde ud på sin bedre halvdel, griner instruktøren. 

Sammen har parret børnene Villum, Smilla og Lily.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden