Onsdag, 30. december 2020 - af Trine Larsen

Kendt TV-par gift i hemmelighed

Kim Bildsøe Lassen og Divya Das. 
Kim Bildsøe Lassen og Divya Das. 
Foto: Kaspar Wenstrup
Det kendte tv-par, Kim Bildsøe- Lassen og Divya Das, der arbejder for henholdsvis Danmarks Radio og TV2, har efter flere år som kærester giftet sig. Det er sket i dybeste hemmelighed.

Et af Danmarks mest kendte TV-par, der arbejder for hver sin kanal, DR og TV2, journalisterne Kim Bildsøe Lassen, 57, og Divya Das, 42, har i al hemmelighed giftet sig.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det skete midt i december på Frederiksberg Rådhus - og først nu er den dejlige nyhed sluppet ud.

Det er den glade brudgom, Kim Bildsøe Lassen, der selv sprænger bomben om den glade begivenhed på de sociale medier med ordlyden:

"Det var Coronapræget og anderledes, men det gjorde ikke dagen mindre magisk og vidunderlig. Tænk, at hun sagde ja!

Det nygifte par ser på bryllupsbilledet glade ud og lidt "der tog vi fusen på jer". Men begge flotte og især Divya Das strålede af glæde i sin smukke creme-farvede kjole.

Parret, der har været kærester i en årrække, har tilbagt de sidste tre år som korrespondenter i London. Men i foråret var det slut, og de flyttede begge tilbage til Danmark - bl.a for at udgive deres fælles bog "Briterne og Brexit" - og altså også forberede deres ja til hinanden - efter de var med til at dække det amerikanske valg i november i USA.

 

Divya Das, der begyndte som vejrvært, blev nyhedsvært på TV2 News i 2006 og 10 år senere, i 2016, modtog den populære vært BILLED-BLADETs læseres pris som Årets Kvindelige Nyhedsvært.

BILLED-BLADET ønsker det - forholdsvis - nygifte par stort tillykke og bringer her parrets bryllupsbillede, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe.

Foto: Privat

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden