25. apr. 2020
Af Marianne Singer

Linse deler rørende historie

Linse Kessler. 
Linse Kessler.
Foto: Martin Høien
Som den store dyreven Linse Kessler er, gør hun alt for at give sin trebenede hund Torben et godt hundeliv.

Det er på alle måder rørende, hvordan Linse Kessler tager sig af sin elskede trebenede hund Torben, som hun adopterede fra Grækenland sidste år.

I et nyt opslag på sin Instagram-profil fortæller hun detaljeret om, hvordan hun sørger for, at Torben har klarer sig så godt som muligt på tre ben, som kan være en udfordring.

https://imgix.billedbladet.dk/20190716_mho0492.jpg
Linse sammen med Torben sidste sommer.
Foto: Martin Høien

Får hjælp

Blandt andet ved at sende ham i behandling hos hundeosteopaten Kent Ravn og selv massere Torben, når han har brug for det.

Kent Ravn har også tidligere hjulpet Linses hund Jytte, som hun mistede i begyndelsen af april.

Gav ro

"Ham hersens gutten hedder Kent, og han er en meget dygtig Hunde Osteopat.

Han gav Jyttemor en masse ro, og livskvalitet, i sin hårdt angrebede slidgigt-krop, og han er fuldstændig uundværlig for lille Turbo Torben.
Torben var jo gadehund i de første ca 12 måneder af sit liv, da han så blev kørt ned af en bil eller knallert. Han blev fundet i vejkanten med et flået bagben, han var max dehydreret og meget tæt på at dø ? Heldigvis var der en venlig turist der GAD at hjælpe, så @takisshelter blev tilkaldt, og Torben fik derefter ambuteret sit bagben, og flyttede ind på shelteret ❤️ 3 måneder efter møder jeg ham, og ja resten af historien kender I jo ❤️ Nå, men efter sådan en påkørsel er resten af Torben’s lille krop jo også medtaget. Når han leger med sine hundevenner, kan hans nakke godt ‘sætte’ sig, i en form for krampe, jeg lærte hurtigt at massere nakke og hals, og det hjælper lige nu og her, men Kent SKAL ordre og rette det ordentligt jævnligt, ligesom Torben’s ryg, bækken osv også skal ‘rettes til’. Man bevæger sig meget anderledes på 3 ben.
Kent er ikke bare en knald-dygtig Osteopat, han er også en kolossal dyreelsker og ved rigtig meget om hundens adfærd osv (Kent’s kone Rie Ravn, er nemlig DK’s ubetingede allerbedste Hunde-adfærds-specialist) ??
Tak for jer 2 vidunderlige mennesker, hvad skulle dyrene gøre uden jer ❤️?
@kynoosteo_terapeut_kent_ravn, " skriver Linse Kessler på sin Instagram-profil.

BILLED-BLADET har fået lov til at dele Instagram-opslaget af Linse Kessler.

Læs mere om: