6. dec. 2015
Af af Casper Nielsen

Lise Nørgaard til juletræsfest på Postgaarden

Torben "Træsko" Pedersen og Lise Nørgaard.
Torben "Træsko" Pedersen og Lise Nørgaard.
Foto: Birger Storm
Matadors mor tog forskud på julen, da hun var til stor juletræsfest på Postgaarden i Korsbæk på Bakken. Her takkede Torben ”Træsko” Pedersen venner og personale for et godt år.

Lise Nørgaard, 98, var i julestemning, da hun mødte op i Postgaarden på Bakken.

Her var der søndag ekstraordinært åbent for personale og samarbejdspartnere, som Korsbæks byggematador Torben Træsko Pedersen ville ønske en glædelig jul - og på gensyn i 2016.

Jul i Korsbæk

Naturligvis var Matadors mor selvskreven blandt de 250 inviterede gæster, der fik julegløgg, juleboller, risalamande. Mens børnene kunne danse omkring træet med julemanden.

- Jeg havde aldrig drømt om, at jeg en dag skulle fejre jul på Postgaarden i Korsbæk, men det er så hyggeligt, og mine børn og børnebørn, som jeg også har med i dag, er også glade for det, sagde Lise Nørgaard, der fik sit eget julehjerte med navn på ved ankomsten.

Store planer

Officielt har Korsbæk på Bakken ikke åbent i julen, men folk har kimet Korsbæks kontor ned for at høre om der kunne reserveres julefrokost-arrangementer.

Torben ”Træsko” Pedersen og Bakkens direktør Nils-Erik Winther arbejder da også i kulissen på, at det kan blive muligt.

- Vi er en sommerpark, men når man ser på vores kolleger i samme branche som holder juleåbent, ønsker vi også at have den mulighed, siger Niels-Erik Winther

- Vi skal ikke være en helårspark, men ønsker bare at holde åbent på forskelligt givne tider, og ikke kun fra marts til september. Det vil kræve nogle ændringer i lokalplanen, men Korsbæk har jo fået alle til at lukke øjnene op og indse, at vi jo sagtens kan vækste og skabe noget nyt herude, så jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det også nok skal lykkes, men det tager bare den tid, det nu tager, siger Nils-Erik Winther.

Læs mere om: