Søndag, 28. maj 2017 - af af Helle Skram de Fries

Lykke i sommerlandet: TV-lægen Charlotte Bøving gift med sin Pernille

Charlotte Bøving med Pernille Lok
Charlotte Bøving med Pernille Lok
Foto: Privat
Kærligheden strålede næsten stærkere end det smukke solskin, da TV-lægen Charlotte Bøving og Pernille Lok sagde ja til hinanden i kirken i Ho.

Der var lagt op til et brag af et bryllup lørdag 27. maj, da TV-lægen Charlotte Bøving og kæresten, Pernille Lok, sagde ja til hinanden i Ho kirke ved Varde.

Pernille Lok har nu taget efternavnet Bøving, så nu kan de nygifte kalde sig ægteparret Bøving.

De 126 gæster fyldte kirken til bristepunktet, og alle de vildeste forventninger blev indfriet.

Charlotte Bøving: En drøm af en vielse

- Det var en drøm af en vielse og den skønneste fest, og jeg er en meget, meget lykkelig kvinde, fortæller Charlotte Bøving til BILLED-BLADET.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Alt klappede, og vi var bare omringet af de skønneste mennesker. Og solen bragede ned – det kunne ikke være bedre, forsikrede TV-lægen.

De fine brudekjoler var kreeret af Marianne Carøe fra Aarhus. Charlottes i cremefarvede blonder og Pernilles i hvide. De to ens brudebuketter er bundet af Bang & Thy i Aarhus.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Fulgt op af sin bror

Charlotte Bøving blev fulgt op ad kirkegulvet af sin bror Christian, der havde fået fire dages orlov fra kongeskibet Dannebrog.

- Og Pernille blev fulgt op af sine to sønner, Christian og Martin. Og så var Dennis Knudsen både vores forlover og toastmaster. Der var perfekt, fortæller en lykkelig Charlotte.

Dagen efter var der 50 gæster til morgenfest i Ho, hvor de nygifte har sommerhus. Blandt gæsterne var  overdirektør i Aller Holding A/S,  Bettina Aller, danseren Thomas Evers Poulsen, minister Ulla Tørnæs og hendes mand Jørgen, TV-vært Lisbeth Østergaard og ægtemanden Ralf Østergaard Christensen.

Lisbeth Østergaard og Ralf Østergaard Christensen
Foto: Privat

- Det bringer minder fra mit og Lisbeths skønne bryllup , konstaterer Ralf Christensen, der 13. august 2016 blev gift med Lisbeth Østergaard.

Læs mere og se flere billeder fra det fantastisk bryllup i det kommende nummer af BILLED-BLADET.

Charlotte Bøving og Pernille Lok
Foto: Privat

LÆS MERE: TV-lægen Charlotte Bøving efter scanning: Jeg er lettet

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden