25. sep. 2018
Af Annemette Mikkelsen

Martin fra Landmand søger kærlighed: Denne sætning fortryder jeg

Lene Beier og Martin Iversen
Lene Beier og Martin Iversen
Foto: Anders Brohus/TV 2
Landmand Martin Iversen var i aftenens afsnit på speeddate med fem kvinder og lagde bagefter ikke skjul på sin skuffelse over for vært Lene Beier. Særligt en af udtalelserne fortryder han dog nu.

"Det er vigtigt for mig, at det jeg ser på billederne, stemmer nogenlunde overens”, fortæller Martin Iversen i aftenens afsnit af ”Landmand søger kærlighed” efter han havde speeddatet fem kvinder. Han følte nemlig ikke, at billederne passede til virkeligheden.

- Det var sjovt at speeddate kvinderne. Jeg havde aldrig prøvet det før. Men som sagt, så var jeg skuffet over nogle af dem – men de var alle sammen søde piger. Nogle af dem, var bare ikke lige min smag, fortæller landmanden.

Udseendet er ikke afgørende

Martin understreger, at udseendet betyder noget – men absolut ikke er afgørende. Det vigtigste for ham var, at der skulle være kemi, hvilket han havde med flere af pigerne.

Dog mente landmanden ikke, at han matchede med alle bejlerne. Udseendet var ifølge ham ikke den eneste årsag til skuffelsen – det var også personlighedsmæssigt at gnisten manglede ved nogle af dem.

- Vi skulle på gruppedate dagen efter, og jeg ville ikke ødelægge stemningen ved at sige det.

- Hvis jeg havde fortalt det den dag, så havde jeg måske ikke lært pigerne rigtigt at kende, siger han og understreger at han ikke havde mistet modet, og stadig var klar på flere dates med pigerne.

Ville ikke såre pigerne med udtalelse

Martin er ked af, hvis hans udtalelser sårede pigerne. Og hvis han kunne, ville han gerne have omformuleret sig, og undladt en bestemt sætning:

- Jeg fortryder, at jeg sagde det med lottokuponen. Det ville jeg nok have undladt. Men jeg ville stadig sige, at jeg var skuffet over, at alle pigerne ikke var ærlige, fortæller Martin og refererer til den sætning, hvor han siger: ”Det nytter jo heller ikke noget, at jeg går hen med en gammel Lottokupon og prøver den af”

Om Martin finder kærligheden, må seerne vente i spænding med at se, som denne sæson af ”Landmand søger kærlighed” udvikler sig.

Se alle landmændene i galleriet herunder:

GALLERI: Landmand søger kærlighed 2018

Læs mere om: