17. jul. 2018
Af Juliane Olsen

Landmand søger kærlighed: Nu er Michael og Vibse blevet forældre

Michael Hansen og Vibeke Dysted Nielsen
Michael Hansen og Vibeke Dysted Nielsen
Foto: Birger Storm
Efter en dramatisk fødsel seks uger for tidligt, er Vibeke Dysted Nielsen og Michael Hansen fra ”Landmand søger kærlighed” endelig blevet forældre til et fælles barn.

Der har aldrig været nogen hemmelighed, at Michael Hansen drømte om at blive far, da han mødte Vibeke Dysted Nielsen i 2016-sæsonen af ”Landmand søger kærlighed”.

Nu er den drømt blevet en realitet, for 12. juli nedkom hans kæreste nemlig med en velskabt søn ved akut kejsersnit på Odense Universitetshospital.

- Vi vidste godt, det skulle være kejsersnit men ikke akut. Det skyldes, at min moderkage lå foran fødekanalen, siger Vibeke Dysted Nielsen til BILLED-BLADET.

Den gravide blev indlagt flere gange

Ved en scanning i uge 20 fik parret netop denne besked, og derfor måtte den gravide følge en række restriktioner.

Undervejs i graviditeten blev Vibeke Dysted Nielsen indlagt flere gange.

Den 19. juni fik hun så at vide, at hun ikke ville blive udskrevet, før sønnen var født.

Sønnen hedder Markus

- Men det er en lille fighter, vi har fået. Vi er dog ikke blevet sendt hjem, fordi han er lille og ikke kan tage næring endnu, siger hun.

Sønnen har nu fået navnet Markus efter en lidt hård start, hvor han både måtte suges og få ilt, og lige nu ligger han med sonde.

På grund af kejsersnittet fik den nybagte far faktisk mulighed for at pusle den lille før mor, der var bedøvet efter operationen.

Læs mere om: