28. jun. 2015
Af af Trine Larsen

Matador-stjerner tilbage i Korsbæk

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/img_6569.jpg
Foto: Lars H. Laursen
Maude og Vicki havde en hyggelig aften på Postgaarden i Korsbæk på Bakken.

Maude Varnæs var søndag aften tilbage på Postgaarden for sammen med Vicki Arnesen og Holger Jørgensen, alias Malene Schwartz, Sonja Oppenhagen og John Martinus at fortælle sjove anekdoter om ”Matador”-tiden, optagelserne på Nordisk Film og detaljer som kun feinschmeckere af ”Matador” kender.

Postgaarden var fyldt til bristepunktet og gæsterne fik serveret laks, oksesteg og rabarbertrifli, inden de tre skuespillere gik på scenen sammen med Matadors produktionsassistent Lene Christensen og journalist og forfatter Peter Sloth, der har skrevet bogen Matador-hverdagshistorie fra 1929-47.

Alle fortalte de veloplagt om serien, der er blevet et Danmarks klenodie og afslørede, at de ikke kunne være mere stolte over at have været med til at lave sådan en serie.

- Den betød bl.a. at jeg ikke blev glemt som skuespiller, selvom jeg var teaterdirektør i 22 år. At folk så troede, jeg hed Maude i virkeligheden er en anden sag, fortalte Malene Schwartz leende og afslørede, at hun ikke helt har sluppet universet.

Hun kan nemlig opleves igen på Postgaarden 23.august i ”Malene, Maude og musikken” sammen med pianisten Matthias Hammer.

Læs mere om: