Tirsdag, 19. april 2016 - af af Casper Nielsen

Matadoren Jørgen Buckhøjs søn: Bare far var i live

Foto: Hanne Juul
Morten Buckhøj glæder sig til, at ”Matador” skal sendes igen, men skriver på sin blog, at han hellere ville have haft sin far Jørgen Buckhøj i levende live.
Jørgen Buckhøj blev kendt og elsket som Mads Skjern af alle "Matador"-fans. DR har længe forberedt et gensyn med Buckhøj og alle de andre kendte Korsbæk-karakterer i ”Matador”, som er blevet opfrisket, så billedet kan stå skarpt og idsvarende, når serien sendes igen. Præcist hvornår er endnu uvist. Men udsigten til endnu et gensyn får Jørgen Buckhøjs søn, Morten, til at glæde sig.  

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

 

Matador er en fed serie

"Det er det en fed serie som mange danskere i generationer har elsket, dels spiller min for længst afdøde far en af de absolut bærende roller i serien”, skriver Morten Buckhøj på sin blog, Bloggersdelight.dk, som BILLED-BLADET har fået lov at citere fra. ”Matadoren”s søn har da også en økonomisk interessere i genudsendelsen. - Det betyder, at der falder lidt genudsendelses-honorar af til mig som arving. Og det er faktisk ikke småpenge”, skriver Morten Buckhøj. "Ingen skal dog være i tvivl om, at jeg hellere ville have haft min gamle far i levende live. Han ville trods alt kun være fyldt 81 år, det er jo ingen alder. Sådan skulle det ikke gå, han gik bort i 1994, 59 år gammel”, skriver Morten Buckhøj. Jørgen Buckhøj døde af lungekræft 13. april 1994.  

Jørgen Buckhøj

Foto: All Over

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden