15. maj. 2015
Af af Helle Skram de Fries

Mattias Hundebøll fik sit livs chok: Gravid kæreste involveret i trafikulykke

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/hundeboell.jpg
Lars H. Laursen
På et splitsekund blev glæden over at skulle være far forvandlet til rædsel for TV-værten Mattias Hundebøll, da kæresten ringede fra et trafikuheld.

Værten fra TV-programmet ”Sæt pris på dit hjem”, 32-årige Mattias Hundebøll, og hans kæreste, 31-årige Marie Hein Plum, glæder sig utrolig meget til, at de i november skal være forældre.

Men natten til Kristi Himmelfartsdag, torsdag, fik parret et kæmpe chok, da gravide Marie i sin bil blev påkørt bagfra.

- På 36 timer vendte vores liv 180 grader. Vi var til nakkefoldsscanning onsdag, og tallene var rigtig fine, og så var vi klar til at melde ud, at vi skal være forældre. Om aftenen var vi ude at spise med nogle venner. Marie var træt, og hun havde selvfølgelig ikke drukket, så hun kørte hjem – i sin mors Polo, fortæller Mattias Hundebøll og fortsætter:

- Lige over midnat holder hun for rødt i krydset på Christmas Møllers Plads, hvor en bil rammer Maries bil bagfra, så hele bagende på Poloen smadrer.

LÆS MERE: Mattias Hundebøll på dybt vand i "Vild med Dans"

Mattias Hundebøll i panik i ambulancen

Marie er i chok og ringer til Mattias, der kommer susende i en taxa.

- Jeg er også i chok. Ambulancen kommer, og Marie bliver spændt fast på et board. De lægger et drop, og jeg råber, at hun er gravid, og at de ikke må give hende noget.

Droppet er saltvand, der skal stabilisere Maries alt for høje blodtryk. Mattias får besked på at sætte sig ind foran i ambulancen.

- Det er nok, vi har en i panik her bagi, forklarede ambulancepersonalet.

Alt er fint

På Hvidovre hospital blev gravide Marie grundigt undersøgt.

- Og alt er gudskelov fint. Sygeplejersken forsikrede, at babyen har det fint – den ligger godt beskyttet, fortæller en lettet Mattias Hundebøll, der dog tilføjer:

- Men det var vores livs chok. Vi er lige et par dage hjemme hos Maries forældre, hvor der er have. Her slapper vi af oven på det kæmpe chok.

Kønnet på den lille ny får parret først at vide om 14 dage.

- Vi er lige lykkelige, uanset hvad det bliver, og vi glæder os begge to helt sindssygt.

Læs mere om: