Tirsdag, 27. september 2022 — af Laura Dalgård Hansen

Melvin Kakooza vender tilbage som Sunday: Denne gang bliver det helt anderledes

Melvin Kakooza
Melvin Kakooza
Foto: Martin Høien
YouSee-serien "Sunday" med Melvin Kakooza i hovedrollen vender snart tilbage, men denne gang på en helt ny måde.

Melvin Kakooza har de seneste år haft stor succes som komiker og tv-vært, men han har også brilleret som skuespiller i sin egen serie ”Sunday”.

Nu er han tilbage med helt nye afsnit, men denne gang bliver det noget anderledes, end det plejer.

Halloween, VM og nytår

I stedet for at lave en helt ny sæson, har man nemlig lavet tre nye specials, som udspiller sig til henholdsvis Halloween, VM og nytår.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

”Vores seere er meget begejstrede for Sunday-serien, og noget af det som har fungeret bedst, har været de små afrundede fortællinger, som den julespecial vi tidligere har lavet. Rigtig mange danskere glæder sig til VM og til at følge landsholdet. Det vil vi gerne fejre i Sunday universet. Så i stedet for en ordinær sæson tager vi fat i 3 afrundede fortællinger i år. Vi læner os i de to andre specials også op ad højtidelige begivenheder - først i en Halloween special, som er et kendt fænomen i USA, men uprøvet herhjemme og sidst på året også i en nytårsspecial, som er vores ydmyge bud på en moderne 90-års fødselsdag. Vi glæder os til at vise dem alle 3 til seerne,” siger Kim Poul Christensen, mediedirektør i Nuuday, i en pressemeddelelse.

Store stjerner på rollelisten

I de nye special-episoder indtager Melvin Kakooza igen rollen som kenyanske Sunday, der er blevet hentet til Danmark for at spille for Frederecia.

”Det har været en fornøjelse at optage Sunday igen. Det er altid skønt at arbejde med vores lille familie. Jeg håber, at folk kan mærke den rejse, alle karaktererne har været på. Det er i hvert fald tydeligt at mærke, at Sunday og Jonas er nået langt i deres forhold, og det håber jeg, Sunday-tilhængerne kan lide. Birgit og Bent Åge er også fantastiske,” udtaler Melvin Kakooza.

Melvin Kakooza i rollen som Sunday
Foto: Per Arnesen

Foruden Melvin Kakooza selv medvirker blandt andre også Thue Ersted Rasmussen, Lars Hjortshøj, Birthe Neumann og Anders Brink Madsen.

Hver af de tre nye specials består af to afsnit af cirka 30 minutters varighed. Det første, der udspiller sig til Halloween, får premiere hos YouSee den 6. oktober. De følgende to specials får premiere hos YouSee henholdsvis 1. november og 19. december.

I linket her kan man se en teaser til Halloween-programmet.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden