20. jun. 2021
Af Trine Larsen

Mette Frederiksen sejler med på Wallenberg

Mikkel Beha Erichsen. Indsat: Mette Frederiksen. 
Mikkel Beha Erichsen. Indsat: Mette Frederiksen.
Foto: Hanne Juul
Statsminister Mette Frederiksen har måske fået noget af en drøm opfyldt, at sejle med Beha-Erichsen-familiens skønne båd, Wallenberg. Fredag var statsministeren nemlig med ude og sejle, da de sidste optagelser til "Kurs mod danske Kyster" blev optaget.

Det er ikke kun hårdt arbejde, lange arbejdsdage og store besværlige beslutninger, at være statsminister.

For Mette Frederiksen gælder det også, at få nogle enestående oplevelser, som man aldrig glemmer.

En af dem fik statsministeren tilsynaldende fredag, hvor Mette Frederiksen ellers var til Folkemøde på Bornholm. For på en af årets varmeste dage, var Mette Frederiksen med familien Beha-Midé Erichsen ude og sejle med skibet Wallenberg.

Det fortæller både statsministeren på sin Instagram, ligesom man også på familien Beha Erichsens sociale medier kan læse om turen, der gik til den nærliggende ø, Christiansø. Ifølge Emil Midé "en perfekt dag med sol, vindstille, søde mennesker og sæler". Ikke den værste afslutning på denne sæson af "Kurs mod danske kyster".

Også Mette Frederiksen er begejstret i sit opslag, både over at halvdelen af danskerne, ligesom hende selv, nu har fået første vigtige vaccinestik, men også over at have tilbragt en dejlig dag på Christiansø i selskab med "Mikkel Beha og hans skønne familie"', skriver Mette Frederiksen, iført våddragt på skibet sammen med Mikkel og hustruen Marian.

- Og vi har svømmet med sæler, skriver Mette Frederiksen begejstret om den fantastisk oplevelse.

BILLED-BLADET har fået lov til at dele Mette Frederiksens opslag fra Instagram.

Læs mere om: