16. dec. 2015
Af Lene Skriver Bak

Morten Kjeldgaard jubler: Min far er cancer-fri

Morten Kjeldgaard
Morten Kjeldgaard og far Bo.
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Morten Kjeldgaard fik under ”Vild med dans” den hårde besked, at hans far var blevet ramt af lymfekræft, men nu er far Bo erklæret kræftfri.

Morten Kjeldgaard har fået en tidlig julegave.

Hans far, Bo Kjeldgaard, der fik konstateret lymfekræft, mens Morten dansede i ”Vild med dans” med skuespillerinden Stephania Potalivo.

- Min far ringede i dag (onsdag, red.), fordi han skulle have sin fjerde kemobehandling uf af seks. Han sagde, at scanningen viste, at canceren er væk!, jubler Morten Kjeldgaard, da BILLED-BLADET fanger ham.

- Jeg blev simpelthen så glad og lykkelig.

LÆS MERE: Morten Kjeldgaard køber lejlighed med kæresten

Lettet Morten Kjeldgaard glæder sig til jul

Den glade nyhed har Morten Kjeldgaard allerede delt på de sociale medier, og det er en tydeligt lettet danser, der nu kan se frem til en dejlig jul i det nordjyske.

- Jeg har forventet det værste i denne situation, men selvfølgelig håber man på det bedste. Jeg er meget lettet, og nu tror jeg, at julen bliver noget bedre end vi lige havde turde håbe på, fortæller Morten Kjeldgaard, der godt ved, at der stadig venter far Bo en kamp forude.

- Han har en masse hård genoptræning foran sig, men han er så sej, så er ikke i tvivl om, at han klarer det. Men det tager jo bare tid. Han skal have de sidste kemobehandlinger som planlagt. Men efter den gode nyhed, tror jeg ikke det generer ham.

Julen skal tilbringes hjemme hos forældrene, Bo og Inge-Lise, i Nordjylland. Og det ser Morten Kjeldgaard frem til.

- Jeg glæder mig sindssygt meget til at komme hjem til Aalborg og fejre jul med min far og hele familien. Vi skal egentlig bare hygge og nyde hinandens selskab. Og så fælde juletræ sammen den 23. december.

Morten Kjeldgaard er ikke i tvivl, når han bliver spurgt om, hvad man skal huske, når en i familien er blevet ramt af kræft.

- Det er vigtigt aldrig at miste troen og håbet.

Læs mere om: