Fredag, 29. maj 2015 — af Lene Skriver Bak

Morten Kjeldgaard køber lejlighed med kæresten

Morten Kjeldgaard har købt lejlighed med kæresten
Morten Kjeldgaard har købt lejlighed med sin kæreste, Vegard Kristiansen.
Birger Storm / BILLED-BLADET
”Vild med Dans”-danseren Morten Kjeldgaard skifter lejelejligheden ud med en ejer, som han har købt sammen med kæresten, Vegard Kristiansen.

Morten Kjeldgaard, der i den seneste sæson af ”Vild med Dans” havde fornøjelsen af skuespilleren Ditte Ylva Olsen som partner, har været sammen med sin kæreste, Vegard Kristiansen, i mere end to år.

Og nu har de to besluttet sig for at købe en lejlighed sammen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Vi har købt en treværelses ejerlejlighed på 92 m2 på Frederiksberg C, som vi egentlig kan overtage 1. september, men vi har snakket om at lave det om til 1. august, for hele lejligheden skal totalrenoveres, og drømmescenariet er ikke at skulle renovere lejlighed, mens jeg eventuelt laver "Vild med dans". Bare tanken gør mig helt dårlig, siger Morten Kjeldgaard til BILLED-BLADET.

LÆS MERE: Morten Kjeldgaard fejrer to år med kæresten

Morten Kjeldgaard føler sig voksen

Parret har boet sammen i Morten Kjeldgaards lejlighed på Vesterbro, men det er alligevel noget andet at købe lejlighed sammen, oplever danseren.

- Jeg føler mig som en ægte voksen! Jeg troede, det var stort at flytte sammen med Vegard, men nu køber vi noget sammen. Så det er vores projekt, siger Morten Kjeldgaard og fortsætter:

- Jeg havde egentlig troet, at jeg ville ryste af skræk. Men det føles så rigtig, så jeg er helt rolig.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden