2. feb. 2021
Af Karina Didriksen

Nikolaj Lie Kaas fejrer kobberbryllup: Derfor må hustruen undvære ham

Nikolaj Lie Kaas og hustruen Anne Langkilde.
Nikolaj Lie Kaas og hustruen Anne Langkilde.
Foto: Martin Høien
Mandag den 1. februar kunne Nikolaj Lie Kaas og Anne Langkilde fejre deres kobberbryllup, men desværre måtte de gøre det adskilt.

Nikolaj Lie Kaas og hustruen Anne Langkilde kunne mandag den 1. februar fejre kobberbryllup, og at de havde været gift i 12 et halvt år.

Desværre havde parret dog ikke mulighed for at tilbringe dagen sammen, men måtte i stedet fejre den store dag virtuelt. Og det var der en god grund til.

- Nikolaj filmer tredje sæson af serien ”Britannia” og har derfor opholdt sig i London siden september, fortæller Anne Langkilde til BILLED-BLADET og tilføjer:

- På grund af corona har han ikke kunnet rejse frem og tilbage, og vi har af samme grund ikke kunnet besøge ham.

Tæller dagene

47-årige Nikolaj Lie Kaas har næsten været væk fra sin familie i fem måneder, og der er derfor ikke noget at sige til, at hans hustru og to døtre glæder sig til at se ham igen.

- Nu tæller vi dagene til, at han kommer hjem, og så må vi fejre vores kobberbryllup på et senere tidspunkt, lyder det fra Anne Langkilde.

Parret blev viet på Københavns Rådhus den 1. august 2008. I 2006 blev de forældre til datteren Gerda, og i 2010 fik de datteren Esther.

Læs mere om: