9. jun. 2021
Af Majken Munk

Nu sker det! Bagedyst-Micki får drøm opfyldt

Micki Cheng
Micki Cheng
Foto: Gregers Kirdorf
Længe har Micki Cheng arbejdet på en særlig ting, og endelig ser det ud til, at det rent faktisk kommer til at ske.

Seerne lærte den bageglade Micki Cheng at kende i DR-programmet ”Den store bagedyst”. Siden er han blevet noget af et internetfænomen med tusindvis af følgere.

Tidligere i år løftede han overfor BILLED-BLADET sløret for, at han arbejdede på et projekt. Nu ser det ud til, at det lykkedes.

Går og sysler

I februar da BILLED-BLADET talte med Micki Cheng, fortalte han, at han arbejdede på noget nyt.

- Jeg går og sysler med et talkshow, men det er i en udviklingsfase, hvor vi skal have alle løse ender til at mødes, siger han en smule hemmelighedsfuldt til BILLED-BLADET.

Han fortalte, at det selvfølgelig kom til at handle om bagning, men at han ellers ikke kunne sige så meget på daværende tidspunkt.

Flere Bagedyst-deltagere

Arbejdet har båret frugt. Til efteråret kommer Micki Cheng til at turnere med talkshowet, der blandt andet skal have paneldeltagere som Rosa Kildahl, Jon Edlund og Anne Tirstrup.

- Konceptet er et livetalkshow med Micki Cheng som vært, hvor han taler med tre udvalgte gæster, som har det til fælles, at de – ligesom Micki – alle er kendte bageentusiaster, fortæller Rasmus Hougaard-Enevoldsen, der er direktør for eventvirksomheden NMB Productions, der står bag talkshowet, til B.T.

Meningen er, at talkshowet skal fortsætte ind i foråret, men her kan paneldeltagerne variere.

Læs mere om: