Tirsdag, 6. april 2021 - af Majken Munk

Nyt program med mor? Jacob Riising løfter sløret

Jacob Riising og mor Brita

Jacob Riising og mor Brita

Foto: Birger Storm
Da "På rejse med Riising og mor" blev sendt af to omgange på DR1 i 2015 og 2016 var det meget populært. Jacob Riising bliver fortsat spurgt af seere, om der ikke kommer en ny sæson.

Da Jacob Riising første gang introducerede sin mor Brita til tv-mediet i DR-programmet "På rejse med Riising og mor" blev det et kæmpe hit. 

Siden blev det til endnu en sæson, og selv om den også var en succes, er det ikke blevet til mere fra de to rejselystne. 

Men Jacob Riising bliver stadig spurgt, om han og mor Brita ikke kunne tage en tur til. Og det kan de muligvis godt, afslører han. 

Mor vil gerne

For Jacob Riising har det været en fornøjelse at lave tv og få en masse oplevelser med sin mor.

For mor Brita har det også været en fornøjelse. Så meget at hun gerne stiller op til endnu en omgang. 

- Hun vil gerne. Det er lidt mig, der har holdt lidt i bremsen for det projekt. Jeg synes, det var enormt ægte og et vigtigt program at fortælle om generationer imellem. Den dag i dag oplever jeg stadig masser af mennesker, der skriver tak for programmerne, og at de har været afsted med deres far eller mor, fordi de er blevet inspireret til at lave noget med deres forældre eller voksne børn, siger han til Her og Nu og fortsætter: 

- Nu har vi rejst rundt næsten to gange, og præmissen var, at vi skulle lære hinanden at kende endnu bedre, og så er det nok med to sæsoner, for så vil ægtheden gå af det, hvis vi sagde "nu skal vi lige lære hinanden lidt bedre at kende". 

Har forsøgt

TV-værten, der for tiden er aktuel i Kanal 5-programmet "Stjerner i Trøjen", fortæller dog, at de har forsøgt at lave et program, hvor mor Britta vender tilbage i en ny konstellation. 

De har blandt andet prøvet et programkoncept af, hvor hun skulle have to af sine veninder med, men ifølge Jacob Riising var det svært at gøre det ægte, fordi Britta er blevet lidt af en tv-ekspert. 

Samtidig gik det også op for ham, at det krævede, at han skulle være sammen med tre snaksalige damer på en længere rejse, og det var han ikke helt klar til. 

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden