16. mar. 2023
Af Regitze Ørnstrup Christensen

Rikke Møller Pedersen scorer ny tv-tjans

Rikke Møller Pedersen
Rikke Møller Pedersen.
Foto: Peter Grosen
Der er nye erfaringer på vej til den tidligere elitesvømmer.

Da den tidligere elitesvømmer Rikke Møller Pedersen droppede karrieren, fik hun hurtigt et nyt job som nyhedsvært på TV 2 Sport.

Siden har hun både været med ind over dækningen af OL, VM og EM, og nu kan hun altså tilføje endnu en stor begivenhed på sit værts-cv.

Til sommer skal hun nemlig være vært på TV 2’s dækning af kvindernes cykelløb Tour de France Femmes. Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse på deres hjemmeside.

- Det er svært at holde hænderne på styret. Jeg er som så mange andre danskere vild med Touren, og jublede som en gal, da Cecilie Uttrup Ludwig vandt 3. etape sidste sommer i den første udgave af Tour de France Femmes. Det er et medrivende etapeløb, som forhåbentlig vil vokse sig større i de kommende år, siger Rikke Møller Pedersen i pressemeddelelsen.

Cykelløbet finder sted i den sidste uge i juli, og byder på otte krævende etaper fordelt over 956 kilometer for de professionelle cykelryttere.

Tour de France Femmes 2023 består af 956 kilometer fordelt over otte etaper, og køres i umiddelbar forlængelse af mændenes Tour de France fra søndag 23. til søndag 30. juli.

Løbet begynder i byen Clermont-Ferrand og bevæger sig sydpå mod Pyrenæerne fra den 23. juli til den 30. juli.

Læs mere om: