Søndag, 18. august 2019 — af af Laura Dalgård Hansen

TV 2's Rikke Møller Pedersen: Troede ikke jeg var pæn nok

Rikke Møller Pedersen
Rikke Møller Pedersen
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Den tidligere elitesvømmer viste sig dog at passe perfekt i jobbet som spotrsvært. Og nu har hun fået mere tid til kæresten.
I mange år har hun rejst rundt til alverdens svømmehaller, men nu er 30-årige Rikke Møller Pedersen tilbage i Odense, hvor hun også er vokset op. Den tidligere elitesvømmer er nemlig blevet vært på TV 2 Sporten, og hun nyder det nye job, som hun egentlig ikke troede, hun egnede sig til.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Snakke og vrøvle

– Jeg troede slet ikke, det var muligt for mig. Jeg har en tendens til at snakke og snakke og vrøvle og bare være mig. Så lige da de ringede, tænkte jeg: ”Hvorfor ringer I til mig? Jeg er ikke pæn nok, og jeg kan ikke passe ind. Er der plads til én som mig?” Tanker som man jo tænker – måske specielt som pige, forklarer svømmedarlingen, der har en bachelor inden for eventmanagement og marketing. Heldigvis viste det sig, at Rikke Møller Pedersen passede perfekt ind i værtsjobbet, og hun pryder nu TV 2 Sportens morgenflade med sit kønne smil. Og her er der heldigvis også plads til at være sig selv.
Rikke Møller Pedersen, Nicolai Sehested
Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET

Tid til kæresten

– Jeg har været igennem mange tests og fundet ud af, at det kan egentlig godt lade sig gøre at være meget menneskelig og personlig. – Det her job har virkelig grebet min opmærksomhed. Jeg nyder min fritid, og at jeg kan gøre, lige hvad der passer mig. Jeg skal ikke tage højde for, om jeg går i de rigtige sko, og om jeg går tidligt nok i seng eller spiser det rigtige. Jeg har fået virkelig meget frihed, og det er jeg nok blevet lidt afhængig af.
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan
Friheden bruger hun også på at følge kæresten Nicolai Sehested, som hun har været sammen med i flere år. Han er sejler på topplan og tilbringer lange perioder væk fra Danmark. – Som sportsmenneske forstår jeg det, og jeg synes, det er fedt at følge med i hans sport, nu hvor jeg ikke har min egen, forklarer hun.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden