Onsdag, 14. august 2013 — af Jan Bergman

Signe Molde om moderrollen: Der er jeg virkelig svag

Signe Molde fortæller om sin rolle som mor til to døtre
Signe Molde er mor til to piger.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Den tidligere ”X Factor”-vært Signe Molde afslører i et interview, hvor hendes svagheder ligger som mor.

Vi kender den 36-årige Signe Molde fra en række TV-værtsroller, herunder ”X Factor”, ”Det nye Talkshow” og ”Zulu Late Night Live”.

I dag er hun gift Peter Molde-Arnelung, som er kendt fra Toyota-reklamerne, og sammen har de to piger Penny på seks år og Evelyn på et år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I et interview med ”Vores Børn” fortæller Signe Molde om forventningerne til moderrollen og afslører blandt andet, hvor hun står svagt i forholdet til den ældste datters vilje.

Hvornår bliver du overrasket over dig selv som mor?

- Når Penny gør noget, hun ikke må, og jeg ved, at det nu er min pligt at forklare hende det. Så kan jeg godt lade hende slippe lettere, end jeg egentlig synes, er rigtigt, fordi jeg tænker ‘lige nu gider jeg altså ikke ødelægge den gode stemning’.

- Hun er for eksempel utrolig god til at lokke mig til at spise noget usundt. Det er næsten blevet en tradition, at jeg siger ‘nu skal vi have gulerødder’, og så får hun det kringlet over i, at vi sidder og spiser slik eller is. Der er jeg virkelig svag, forklare Signe Molde.

LÆS OGSÅ:

TV-værten opdagede også, at hun konstant udskød ting, hun havde lovet at lave med datteren, hvilket gav Signe Molde dårlig samvittighed.

Hvornår lever du ikke op til dine egne forventninger?

- Jeg har haft mange ideer om hyggelige projekter, jeg skulle lave med min store datter, Penny. Bage en hel dag eller lave en køkkenhave. Det har vi ikke lige fået gjort. I fire år har jeg talt med Penny om, at vi skulle have et dukkehus, som vi skulle tapetsere og sy små gardiner til.

- Det er ikke blevet til noget. Før nu! Pludselig tænkte jeg ‘fandeme nej, det kan ikke være rigtigt, at hun ikke kan stole på mig’. Og så fandt jeg et dukkehus i Den blå avis og købte det. Penny blev megaglad, konstaterer Signe Molde i interviewet med ”Vores Børn”.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden