Silas Holst: Jeg så lyset for enden af tunnelen

Foto: Martin Høien
Man skulle tro, Silas Holst havde bekymret sig i tiden med Corona - men i stedet har han nydt sommeren.

Tiden med Corona har været lang og dyr for folk i underholdningsbranchen.

Teatrene og spillestederne har været lukkede, og for mange har der ikke være udsigt til arbejde i lange tider.

For Silas Holst har det set lidt anderledes ud:

- Corona-tiden har været dyr for mig, men jeg har set lyset for enden af tunnelen, fordi jeg vidste, der ville være job til mig i den anden ende, fortæller den 37-årige danser til BILLED-BLADET.

Silas Holst har travlt

Han skal lige straks til at øve med de andre på produktionen på "Dirty Dancing - The musical", der har premiere 23. oktober.
- Jeg er også i gang med at øve mine acts til ”Den vildeste danser”. Jeg skal lave koreografier og træne med deltagerne. Og så er jeg i gang med at åbne en danseskole. Det tager noget tid, og jeg regner med, den åbner midtseptember, fortæller travle Silas.
- Jeg kan godt lide at have travlt, og har savnet det i det halve år, hvor jeg ikke har lavet noget. Hjulene kører igen. Og nu nyder jeg, at noget er åbnet igen. 

Afslappende sommer

Fordi han ikke har stresset over arbejdet, har han kunnet nyde sommeren med børnene, Maggie My og Bob Jones samt kæresten Nicolai Schwartz.

- Sommeren har været afslappende. Jeg har været meget i sommerhus med mine børn, og vi var i Frankrig en uge – med mundbind på døgnet rundt. Det var cool nok, for det giver en god respekt for den situation, vi er i, og det minder folk om at holde afstand. Det kunne være en god idé at indføre herhjemme også.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til digKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden