Søren Malling: Derfor brød jeg igennem sent

Søren Malling

Søren Malling

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Skuespilleren Søren Malling var over 40 år, før han blev landskendt for sin rolle i ”Forbrydelsen”, og det har sin helt naturlige årsag, fortæller han.

Den 51-årige skuespiller Søren Malling er i dag kendt og elsket for roller i TV-serier som ”Forbrydelsen”, ”Borgen” og ”1864”, men hans gennembrud som skuespiller kom først, da han var over 40 år.

Han er samme årgang som en række store skuespillernavne som Ulrik Thomsen, Kim Bodnia, Paprika Steen og Thomas Bo Larsen, men Søren Mallings storhedstid lod vente på sig.

- Jeg kan tydeligt huske, at jeg betragtede mig selv – og ønsket om at være et andet sted – udefra. Og var lidt forundret over, hvorfor jeg ikke havnede det samme sted som, jeg så op til, siger han i et stort interview med BT.

Søren Malling er filmaktuel

Men det var altså først i 2007 med sin rolle som Jan Meyer i ”Forbrydelsen”, at Søren Malling endelig fandt en selvstændighed, der gjorde, at han kunne træde i karakter med sin rolle.

Lige nu er Søren Malling aktuel i filmen ”Skammerens datter” og snart i ”Idealisten” af Christina Rosendahl, der får premiere den 9. april.

LÆS MERE: Søren Malling: Jeg var træt af at kigge på mig selv.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden