Tirsdag, 9. november 2021 - af Sofie Nymand

Søs og Molly Egelind efter DR-program: Nu gør de det igen

Søs Egelind og Molly Blixt Egelind.

Søs Egelind og Molly Blixt Egelind.

Foto: Hanne Juul
I bedste sendetid har man kunnet følge Søs og Molly Egelind i DR-programmet ”Søs, Molly og malerne”. Tirsdag aften vises sidste afsnit, men der går ikke længe, før duoen bliver genforenet på TV.
I DRs kunstserie ”Søs, Molly og malerne” går de kunstinteresserede skuespillere Søs og Molly Egelind tæt på en række af Danmarks største kunstmalere gennem tiden.  
Selvom sjette og sidste afsnit af ”Søs, Molly og malerne” vises tirsdag aften, går der ikke længe, før vi igen kan se mor og datter sammen på TV. Nu hos nabokanalen TV 2.    

En kosmisk rejse 

Mor og datter spiller nemlig begge med i den nye TV 2-julekalender ”Kometernes Jul”, der traditionen tro løber over stablen fra 1. december. ”Kometernes jul” bygger på en eventyrlig og kosmisk rejse, hvor fire børn må arbejde mod naturlove og en udspekuleret tech-guru under en deltagelse i en to-ugers Astro Camp.  

Populære skuespillere på rollelisten 

Astro Campens leder, Bolette Henriette, spilles af Søs Egelind, mens Molly Egelind spiller en dedikeret forsker, der deler navn med hendes populære ”Sygeplejeskolen”-karakter – Anna, selvfølgelig.  
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
  På rolleliste ses også skuespillere som Kurt Ravn, Lotte Andersen, Martin Greis-Rosenthal og Laura Bro.   

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden