Onsdag, 18. januar 2023 - af Regitze Ørnstrup Christensen

Thomas Hwan fra Den som dræber: Her er hans kendte kæreste

Thomas Hwan
Thomas Hwan.
Foto: Søren Jul Lamberth
Thomas Hwan er netop nu aktuel i Viaplay-serien ”Den som Dræber”, mens kæresten er aktuel i en anden populær krimi-serie.

Er man til god, dansk krimi, kan man lige nu opleve den danske skuespiller Thomas Hwan i rollen som ”Pelle” i Viaplay-serien ”Den som dræber”.

Tidligere har han også kunne opleves i TV-serien ”Bedrag” og i spillefilmen ”Hvor kragerne vender”, ligesom han lige straks er aktuel i Hella Joofs filmatisering af Stine Pilgaard romanen ”Meter i sekundet”, der har premiere landet over den 2. februar.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og skuespillet påvirker da også privatlivet. Han har i hvert fald slået pjalterne sammen med én, der også kender en hel del til karrieren som skuespiller.

Han danner nemlig par med skuespillerinden Johanne Louise Schmidt.

Thomas Hwan og Johanne Louise Schmidt
Thomas Hwan og Johanne Louise Schmidt.
Foto: Mikael Rieck

Hende genkender du måske fra rollen som Carl Mørck og Assads assistent ”Rose” i filmene om ”Afdeling Q” eller fra rollen som Flemming Bamse Jørgensens kone ”Käte Jørgensen” i filmsuccesen ”Bamse”. Lige nu er hun dog yderst aktuel i TV 2 krimien ”DNA”, og er altså lige som Thomas Hwan at finde på fjernsynet i øjeblikket.

Parret har været sammen i 10 år, og har sammen datteren Allie på fem år.

Thomas Hwan, Johanne Louise Schmidt og Allie
Thomas Hwan, Johanne Louise Schmidt og datteren Allie.
Foto: Martin Høien

Til premieren på ”Bamse” i august 2022 kunne de også fortælle, at de skal giftes. Datoen er dog endnu ikke sat for parrets bryllup.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden