3. aug. 2015
Af Lene Skriver Bak

TILLYKKE: Line Kruse fylder 40

Line Kruse, skuespiller og mor til fire, fylder mandag 40 år. Vi fejrer fødselaren med en række skønne billeder.

Line Kruse blev uddannet skuespiller fra skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 2000, men fik sin debut allerede i 1988, hvor hun som 12-årig spillede hovedrollen i ”Skyggen af Emma”.

Siden har den populære skuespiller medvirket i flere end 20 film, spillet teater på flere teatre i og omkring København og været på rollelisten i forskellige TV-serier, senest seer-succesen ”Rita” på TV 2.

Mest kendt er Line Kruse dog nok for sin rolle som Krummes storesøster, Stine, i filmene om Krummerne. Line Kruse medvirkede i tre film og en julekalender i Thøger Birkelands Krumme-univers.

LÆS MERE: Line Kruse inviterede lungepatienter til "Vild med dans"

Line Kruse vild med "Vild med dans"

Da det i 2014 blev annonceret, at Line Kruse var blandt deltagerne i årets ”Vild med dans”-sæson, var det en jublende glad skuespiller, der kom til pressemøde.

Line Kruse er nemlig stor fan af programmet, som hun efter eget udsagn har set siden begyndelsen, og betragter sig selv som lidt af en ”Vild med dans”-ekspert.

Sammen med partneren, Michael Olesen, dansede Line Kruse sig frem til uge seks, hvor det efter en vals var slut.'

LÆS MERE: Line Kruse: Jeg har dans på hjernen

Mor til fire

Line Kruse holdt pause fra filmrollerne i syv år for at hellige sig rollen som mor derhjemme.

Sammen med ægtemanden, manuskriptforfatteren Anders Thomas Jensen, som hun mødt i gymnasiet og giftede sig med i 2008, har Line Kruse fire børn; Karen Marie, Carl Alfred, Peter Valdemar og Ingeborg Sofie.

- Det føles så rigtigt at være blevet mor. Det er som om, jeg er blevet hele mig, efter det er sket. Og det har styrket min mand og mig i vores forhold. Der er jo ingen som ens mand, man kan se på de børn med og bare synes, de er fantastiske, fortalte Line Kruse til BILLED-BLADET tilbage i 2011.

LÆS MERE: Line Kruse: Børnene har styrket mit ægteskab

Vi fejrer 40-års fødselaren med en samling skønne billeder, som kan ses i galleriet øverst.

Læs mere om: