14. jun. 2015
Af Hanne Rask

TILLYKKE: Lise Nørgaard fylder 98

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/kh_bb_her_er_dit_liv_070.jpg
Foto: Krestine Havemann/BILLED-BLADET
Når Lise Nørgaard fylder 98 somre, lader hun sig naturligvis fejre i Korsbæk.

Hvad ville være mere oplagt end at indtage Korsbæk på Bakken, når man nu selv er den, der i sin tid fik ideen til det Korsbæk, hele Danmark kender, og som nu står som en fysisk by anlagt på Bakken nord for København.

Naturligvis var det her, Lise Nørgaard var at finde i på sin 98-års fødselsdag. Og det var hende selv, der i løbet af dagen dukkede op for at lægge sine bordkort til rette på Postgaarden, hvor hendes store familie siden mødte op for at fejre hende.

Egentlig havde fødselaren overvejet at fejre sin dag i Varnæs' stue, men da den yngste af hendes gæster er bare fire år, var det ikke det mest hensigtsmæssige at gøre set i forhold til alt Maudes nips!

Og det ville formentlig også knibe lidt med pladsen, da 98-årige Lise Nørgaard havde inviteret mere end 30 mennesker til fødselsdagskalas. Derfor var det Postgaarden, der kom til at lægge lokale til festen.

Det er dog næppe kun her, der blev flaget. Lise Nørgaards fødselsdag er nemlig samtidig blevet Korsbæks nationaldag, så mon ikke fødselaren kan være sikker på, at der vil blive flaget godt og grundigt i hele byen…

Læs mere om: