25. apr. 2017
Af Ulrik Ulriksen

TILLYKKE: Sophie Fjellvang-Sølling fylder 36 år

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/bb-959738.jpg
En af Danmarks mange seje powerkvinder kan fejre 36-års fødselsdag. For Sophie Fjellvang-Sølling er der meget at fejre. Både privat og professionelt har den tidligere vinter-OL-deltager og "Vild med Dans"-vinder god fart på skiene.
Sophie Fjellvang-Sølling har meget at fejre. For det første fylder hun 36 år, men hun kan også nyde, at alt glider for hende både professionelt som en del af skoletandplejen i Gentofte og privat med familien bestående af partneren Casper og de to børn Maximilian og Leonora.

Kronprinsparret så Sophie Fjellvang-Sølling bære Dannebrog

Sophie er en ægte powerkvinde, der har mange talenter. Hun fik sit gennembrud i mange danskeres bevidsthed som alpin skiløber. Hun deltog i De Olympiske Vinterlege i canadiske Vancouver i 2010 i disciplinen ski cross. Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary var blandt de danske skisportsfans, der var i Canada for at følge Fjellvang-Søllings bedrifter under OL, hvor hun i øvrigt havde den store ære at være fanebærer ved åbningsceremonien. LÆS MERE: Sophie Fjellvang-Sølling: At blive mor giver større respekt for livet

Et lille mirakel

Det var faktisk lidt af et mirakel, at Sophie overhovedet blev fysisk klar til at deltage ved OL. Ni måneder inden Legene blev hun alvorligt skadet og måtte i gang med et krævende genoptræningsforløb efter en rygfraktur. Den seje ski-pige kæmpede det bedste, hun har lært, og det lykkedes hende at blive OL-klar.

Vandt "Vild med Dans" med Silas Holst

I "Vild med Dans"-sæson 8 i 2011 kæmpede Sophie Fjellvang-Sølling også bravt sammen med dansepartneren Silas Holst. Sophie og Silas udviklede sig helt vildt over de mange uger med TV 2's dansekonkurrence, og Sophie dansede i finalen som en drøm med Silas som stærk styrmand, og parret vandt sæsonen. LÆS MERE: Sophie Fjellvang-Sølling: Jeg bliver et bedre menneske, når jeg dyrker motion

Læs mere om: