Fredag, 12. februar 2016 - af Juliane Olsen

Tomas Villum Jensen udstiller portrætter fra Afrika

Tomas Villum Jensen
Tomas Villum Jensen
Foto: Lars H. Laursen
Filminstruktør Tomas Villum Jensen udstillede den 11. februar sine mange portrætter fra sine rejser i Afrika.
Den 44-årige filminstruktør Tomas Villum Jensen har andre talenter end skuespil og film, for faktisk er han også en ganske talentfuld fotograf.   Det viste han ved en fotoudstilling ”African Faces” den 11. februar kl. 17-22 i Martin Asbæk Galleri i København.   - Jeg er stolt. Det har været ret hektisk her op til udstillingen, og jeg skal lige vænne mig til, at folk nu vil have en holdning til det, siger Tomas Villum Jensen til BILLED-BLADET.   LÆS MERE: Maria Montell: Måske får vi nummer fire  

Overskuddet går til velgørenhed

Billederne er blevet til under en velgørenhedsrejse til Kilmanjaro, og overskuddet for de solgte billeder vil gå til KidsAid og Mara Elephant.   KidsAid arbejder for at forbedre børn og unges behandlingsforløb på de danske hospitaler, mens Mara Elephant Project støtter elefanter i Mara-Serengeti området.   Tomas Villum Jensens hustru, Maria Montell, var selvfølgelig med til at støtte op om sin mands projekt.  

Rejser holder forholdet i live

- Tomas har mange talenter, og han viser, han har et godt øje. Det holder liv i vores forhold at tage ud at rejse på den her måde uden børn, siger Maria Montell.   Tomas Villum Jensen selv forklarer, at han i mange år har gået med ideen, som altså først nu har taget form.   Nu planlægger parret endnu en rejse i foråret, hvor Kilmanjaro skal bestiges, og filminstruktøren håber på endnu flere fotografier fra det afrikanske kontinent.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden