9. okt. 2018
Af Annemette Mikkelsen

Troels fra Landmand søger kærlighed: derfor valgte jeg Klara fra

Troels Hymøller. 
Troels Hymøller.
Foto: Claus Fisker
Troels Hymøller skulle skære en bejler fra i aftenens program - og valget faldt på Klara. Følelserne for Thea og Nadine var større, lyder det fra vestjyden.

Troels Hymøller stod i aftenens program af ”Landmand søger kærlighed” over for lidt af et dilemma: Hvem af Klara, Thea og Nadine skulle sendes hjem? Pigerne var nemlig flyttet ind på gården, og nu skulle tre skæres ned til to.

- Stemningen var lidt presset der, det kunne man godt mærke, lyder det fra Troels.

Thea blev mest rørt

Årsagen til at Klara blev fravalgt var klar: Troels kunne ikke se dem sammen som kærester - til trods for at hun efter hans ord var en flink pige. Hans følelser var blot større for de to andre, som kunne se frem til ikke at skulle pakke deres tasker foreløbig. Stemningen var dog trykket, efter Klara var sendt hjem. De havde nemlig alle fire haft det vældigt sjovt sammen med flere øl næsten hver aften:

- Det var lidt hårdt, da Klara skulle hjem, fordi hun blev kørt væk med det samme. De lavede lige et interview med hende, og så blev hun kørt til toget. Thea blev berørt af det, og skulle ud at snakke med en af sine venner bagefter, siger landmanden.

Havde ikke en favorit

Blandt de sidste to havde vestjyden dog ikke en favorit. Begge piger var ifølge ham meget dejlige, men meget forskellige. Han kunne sagtens forestille sig, at en af dem ville flytte ind hos ham, og at kærligheden derfra kunne spire. Troels gjorde dog meget ud af, ikke at gøre forskel på dem – og derfor ville han ikke kysse eller flirte meget med bare én af dem.

- Jeg synes, at det ville være unfair over for dem, fortæller han, og understreger at han ikke er fyren, hvor det naturligt vælter ud med komplimenter.

Om Troels ender med at finde kærligheden, må seerne hjemme i stuerne vente med at se, som denne sæson af ”Landmand søger kærlighed” udvikler sig.

Læs mere om: