Badehotellets Claus afslører: Med i populær tv-serie

Andreas Jebro som Claus Villumsen i "Badehotellet". 

Andreas Jebro som Claus Villumsen i "Badehotellet". 

Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Skuespilleren Andreas Jebro medvirkede i sæson 8 af ”Badehotellet”, og nu har han landet en rolle i en anden kendt tv-serie.

Andreas Jebro blev kendt for at spille Claus Villumsen i sæson 8 af ”Badehotellet”, og nu har han landet en rolle i endnu en populær tv-serie.

- Jeg er ved at optage TV 2 Charlie-serien ”Sommerdahl”, hvor jeg er gæstespiller i to afsnit og leger krimi med Peter Mygind, afslørede 37-årige Jebro, da han var til gallapremiere på ”Margrete den første”, og fortsatte:

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Jeg spiller en søn i et hus, hvor hans mor desværre findes død. Det er første gang, jeg laver krimi, og det er vildt spændende! Jeg tror bestemt, at TV 2 har set min vej, efter at jeg fik lov til at være med i ”Badehotellet”.

Hemmelighedsfuld Jebro

Andreas Jebro, som er gift med ”Badehotellet”-stjernen Amalie Dollerup, har haft masser at se til.

- Jeg har også lige afsluttet optagelserne på en spillefilm, som er en komedie, og så startede jeg på krimiserien ”Sommerdahl” dagen efter, fortalte skuespilleren.

Om Andreas Jebro vender tilbage som Claus Villumsen i sæson 9 af ”Badehotellet”, må han ikke afsløre.

- Forfatterne skriver jo lidt løbende, så tiden må vise, om Claus Villumsen passer ind i den nye sæson, lød det hemmeligheds­fuldt fra Jebro, som tilføjede:

- Serien springer jo i tiden, så det kommer an, om han passer ind i den konstellation. Vi må se, hvad tiden bringer.

Foto: Martin Høien

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden