10. mar. 2019
Af af Dorte Quist

Camilla Miehe-Renard og Jesper Steinmetz: Succes ved Hjertegalla

Camilla Miehe-Renard, Jesper Steinmetz
Camilla Miehe-Renard, Jesper Steinmetz
Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
Camilla Miehe-Renard og Jesper Steinmetz var utroligt lettede og glade efter de havde samlet over 31 millioner kroner ind til Hjerteforeningen i TV 2 Charlies store show lørdag aften.

31.324.252 kroner - så stort blev beløbet, som det nye værtspar, Camilla Miehe-Renard og Jesper Steinmetz, samlede ind under et forrygende indsamlingsshow i Hangar 145 ved lufthavnen i Kastrup.

Birthe Kjær om sit hjertestop

De to værter sprudlede sammen med de mange kendte i callcentret, som talte bl.a. Louise Dorph, Michael Olsen, Lasse Spangenberg, Trine Gadeberg, Kaya Brüel, Jesper Asholt og Dennis Knudsen, mens sangere som Birthe Kjær, Martin Brygmann og Nabiha underholdte.

Birthe Kjær var en af de mange hjerteopererede, der gik på scenen og fortalte om dengang, hun selv for 14 år siden faldt om med hjertestop. To andre var sangeren Ivan Pedersen og radioværten Alex Nyborg Madsen, der begge har fået indopereret en ny hjerteklap for henholdsvis to og 21 år siden.

Det næste tre timer lange feel-good show er blevet en populær tilbagevendende tradition på TV 2 Charlie, og der er en stor iver for at donere til det gode formål hos TV-seere og hos mange virksomheder, og beløbet på over 31 millioner kroner oversteg derfor de to værters største ønsker for indsamlingen.

Se reportagen og alle billederne fra den store aften i BILLED-BLADET på torsdag, den 14. marts.

Læs mere om: