10. okt. 2022
Af Liz Rørsig

Chok i Sygeplejeskolen: Kommer Ruth mon tilbage?

Anette Støvelbæk som Ruth Madsen i "Sygeplejeskolen".
Anette Støvelbæk som Ruth Madsen i "Sygeplejeskolen".
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Ruth Madsen, der spilles af Anette Støvelbæk i “Sygeplejeskolen”, har fået et nyt arbejde og forlader dermed Fredenslund Sygehus.

Ruth Madsen, spillet af Anette Støvelbæk, har pakket kufferten i “Sygeplejeskolen” og er taget på job for WHO – samme tilbud, som forstanderinden Margrethe Lund, sagde nej tak til. Dermed siger hun farvel til Fredenslund Sygehus i TV 2 Charlie-serien.

– Ja, så forsvandt Ruth. Jeg tænker, at hun skulle ud på nye græsgange, fortæller Anette Støvelbæk til BILLED-BLADET.

– Ruth har kæmpet nogle år med sig selv og sit kærlighedsliv – og har hele tiden kæmpet med, hvem hun var. I en tid med stor forandring så tror jeg – for sådan én som hende, der er opdraget efter de gamle dyder – at hun havde brug for at komme videre, lyder det fra Anette Støvelbæk.

Nyt i serien

Skuespilleren er helt okay med, at handlingen tog denne drejning og havde også talt med forfatterne om, at det ville være en god idé at lade nye ting ske og sende Ruth af sted.

– Jeg tror, at hvis Ruth tager ud i verden og kommer hjem med fornyet kraft, så kunne hun komme tilbage som en ganske anden. Men man véd jo aldrig, om man ser hende igen, lyder det fra Anette Støvelbæk.

Læs mere om: