Lørdag, 13. marts 2021 - af Liz Rørsig

Christians Degn om sin fars hjerteoperation: Sådan har han det i dag

Christian Degn
Christian Degn.
Foto: Martin Høien
For Christian Degn er indsamlingen i ”Hjertegalla” på TV 2 Charlie en hjertesag af en helt særlig årsag.

Christian Degn er sammen med Michèle Bellaiche vært i ”Hjertegalla” på TV 2 Charlie den 13. marts 2021, hvor der samles ind til Hjerteforeningen. Tv-værten har en personlig historie, som gør indsamlingen særlig meningsfuld for ham.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På hospitalet

Faderen, Jens Degn, der er 72 år og pensioneret murer, måtte nemlig sidste år på hospitalet, da han blev stakåndet og fik trykken for brystet. Det skete midt under optagelserne til TV 2-programmet ”Alt det min far ikke har lært mig”, hvor Christian Degn er tilbage i fødebyen Råby nordøst fra Randers for at gå sin far i bedene.

Jens Degn kom på hospitalet ad to omgange. 

- Dét med hjertet kan være noget komplekst noget, så anden gang blev han scannet, og det viste sig, at han havde nogle forkalkninger i kranspulsåren ved hjertet, og han blev opereret med et godt resultat, fortæller Christian Degn til BILLED-BLADET. 

- Og netop derfor er jeg særligt glad for, at så mange tidligere har samlet ind til Hjerteforeningen, så vi er dér, hvor vi er i dag. Derfor er det vigtigt fortsat at samle ind, så vi kan gøre det endnu bedre fremover, forklarer TV 2-værten. 

Mere rørstrømsk

- Min far tog det hele virkelig flot, for det skete jo, mens vi optog tv-programmet. Jeg er selv meget følsom, men oplevelsen gjorde, at jeg blev endnu mere rørstrømsk under optagelserne, lyder det fra Christian Degn.   

Læs hele interviewet med Christian Degn og Michèle Bellaiche i BILLED-BLADET nr. 10, der er på gaden nu.   

Christian Degn og Jens Degn
Christian Degn og hans far, Jens Degn.
Foto: Martin Høien
 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden