Søndag, 4. december 2016 - af Malan Joensen

Downton Abbey-stjerne i ny historisk dramaserie

TV-serien "Krig og fred" fra 2016.

TV-serien "Krig og fred" fra 2016.

Foto: TV 2
Vi kender Lily James som den rebelske Lady Rose i successerien "Downton Abbey", og i eftermiddag kan du se hende i "Krig og fred".

Lady Rose, der blev spillet af Lily James, kunne som ingen anden sætte gang i godset Downton Abbey og dets beboere i den storslåede britiske TV-serie, hvis succes også nåede langt udenfor Storbritannien. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Den historiske dramaserie fik seks sæsoner, og mange fans krydser fingre for, at der i fremtiden kommer en film med nyt fra det fascinerende univers.

SE BILLEDERNE: Nu siger vi farvel til Downton Abbey

Nu er der imidlertid håb for dem, der længes efter at se mere til Lily James og historiske dramaer i det hele taget.

Også spillet af Audrey Hepburn

Fra kl. 17.00 søndag den 4. december blænder TV 2 Charlie nemlig op for den britiske dramaserie "Krig og fred", der er baseret på Leo Tolstojs klassiker af samme navn.

TV-serien, der er i seks afsnit, er produceret af BBC, og det plejer at borge for kvaliteten. Det var også herfra, TV-serien "Stolthed og fordom" fra 1995 med Jennifer Ehle og Colin Firth så dagens lys.

"Krig og fred" tager sit udgangspunkt i 1805, hvor Napoleons hær har kurs mod Rusland, og Lily James spiller rollen som grevinde Natasha Rostova - i øvrigt en rolle, som Audrey Hepburn har spillet i en filmudgave af "Krig og fred" fra 1956.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden