12. mar. 2017
Af John Lautrup

Følelser på spil i Mercur

Ny kærlighed
I aftenens afsnit af Mercur blev spiren lagt til et trekantsdrama mellem Flemming (Andreas Jessen), Anne-Marie (Neel Rønholt, t.v.) og Gitte (Stephania Potalivo).
Foto: Birger Storm
Flemming (Andreas Jessen) forsømmer i aftenens afsnit af Mercur sin kæreste, Gitte (Stephania Potalivo). Samtidig begynder han at kigge den enlige mor og annoncesælger, Anne-Marie (Neel Rønholt), dybt i øjnene. Hvordan skal det gå?

Kimen er lagt til et trekantsdrama efter aftenens afsnit af TV 2 Charlies nye dramaserie "Mercur". Flemming har så travlt med at starte Radio Mercur, at han forsømmer sin kæreste, Gitte. I stedet begynder han og kollegaen på Mercur, Anne-Marie, at sende lange blikke til hinanden.

Flemming spilles af Andreas Jessen, 27 år, som er nået et afgørende skridt videre i sit eget kærlighedsliv. Han er far til Tristan på to et halvt. Delefar. Han har sønnen med en af sine bedste venner, som han aldrig har dannet par med. Lige nu er han ekstra meget sammen med Tristan, fordi han holder fri efter optagelserne af Mercur.

Bruger tid med sønnen

- Jeg bruger tiden sammen med Tristan, så han ikke skal sidde nede i vuggestuen hele tiden. Det nyder jeg. Og det virker også som om, han trives med det, siger Andreas Jessen, der valgte skuespillervejen, selv om der ikke var kunstneriske traditioner i hans familie.

- Så jeg kan godt genkende Flemmings eventyrlyst og udbrydertrang hos mig selv. Jeg er også brudt ud fra en almindelig borgerlig baggrund. Men modsat Flemming har jeg heldigvis aldrig mødt modstand fra familien. Jeg er altid blevet bakket op, siger han.

LÆS MERE: Andreas Jessen om rollen som far: Jeg er sindssygt lykkelig

Læs mere om: