19. apr. 2017
Af Liz Rørsig

Ghita Nørby gæster sidste Talkshowet Meyerheim

Ghita Nørby og Michael Meyerheim
Ghita Nørby og Michael Meyerheim
Foto: Martin Høien
Michael Meyerheim får masser af stjerner som gæster i sofaen, når han efter 11 år siger farvel til ”Talkshowet Meyerheim” onsdag aften den 19. april 2017 på TV 2 Charlie.

Onsdag den 19. april 2017 kl. 21.15 kan man på TV 2 Charlie opleve Michael Meyerheim, der lukker og slukker for ”Talkshowet Meyerheim” i en særlig finaleudgave af programmet.

I sofaen får han besøg af stjernerne Ghita Nørby, Sidse Babett Knudsen, Nikolaj Lie Kaas og Michael Laudrup i Hofteatret i København, hvor optagelserne fandt sted.

Ghita har været med flest gange i showet og var også den første gæst tilbage i 2006. Derimod er det første gang for Michael Laudrup, som Meyerheim brændende har ønsket sig at få med som gæst, og nu lykkes det endelig.

Distræt Nikolaj Lie Kaas

Nikolaj Lie Kaas fortæller i talkshowet, at han betegner sig selv som distræt – noget som Michael Meyerheim også kan identificere sig med. - Når jeg skal ringe én op, så ringer jeg nummeret op og kan finde på lægge telefonen fra mig. For så synes jeg, at jeg har ringet til vedkommende og kommer til at lave noget andet, fortæller Nikolaj i udsendelsen.

Sidse Babett Knudsen bytter roller med Michael Meyerheim, der prøver gæstepladsen af, mens Sidse leger TV-vært.

- Hvis jeg havde vidst, det var så slemt at sidde i sofaen havde jeg aldrig lavet talkshowet, spøger Meyerheim, da han for første gang er gæst i eget show.

Læs mere om: