7. aug. 2018
Af Juliane Olsen

Her er de nominerede i Revygalla 2018

Lisbet Dahl
Lisbet Dahl
Foto: Jeppe M. Jensen
Den 26. august bliver Revygalla 2018 afholdt i Cirkusbygningen, og nu er det blevet afsløret, hvem de heldige nominerede er i tre af kategorierne.

Der er lagt i kakkelovnen til lidt af et show, når Revygalla 2018 den 26. august bliver afholdt i Cirkusbygningen i København.

Her skal landets revyskuespillere hædres med i alt fem priser: ”Årets darling”, ”Æresprisen”, ”Årets mandlige kunstner”, ”Årets kvindelige kunstner” og ”Årets revy”.

Ifølge tv2.dk er årets nominerede nu blevet afsløret i tre af kategorierne, og her er som altid en række velkendte navne iblandt.

Thomas Mørk og Kim Brandt er også nominerede

I kategorien ”Årets mandlige kunstner” er Rasmus Krogsgaard nomineret for sin indsats i Aalborg Vinterrevy, Nykøbing F. Revyen og Randers Revyen.

Han får konkurrence af Thomas Mørk, der har medvirket i Odense Sommerrevy og Aalborg Vinterrevy, mens Kim Brandt også er nomineret for Rottefælden.

Dernæst er de nominerede i kategorien ”Årets kvindelige kunstner” også offentliggjort, og her ses Trine Gadeberg, Merete Mærkedahl og Lisbet Dahl.

Lisbet Dahl er nomineret for Cirkusrevyen

Trine Gadeberg har medvirket i Kerteminderevyen og Esbjerg Revyen, mens Merete Mærkedahl har prøvet kræfter med Hjørring Revyen.

Lisbet Dahl behøver vist ikke nærmere introduktion, for det er selvfølgelig Cirkusrevyen, der har været årets præstation for hende.

Til slut er de nominerede revyer i ”Årets revy 2018” også blevet afsløret, og her ses Rødvig Revyen, Revyperler, Odense Sommerrevy og Nykøbing F. Revyen.

Læs mere om: