Torsdag, 14. oktober 2021 — af Karina Didriksen

Katrine Greis-Rosenthal fra Sygeplejeskolen: Derfor har vi ung pige i huset

Katrine Greis-Rosenthal.
Katrine Greis-Rosenthal.
Foto: Hanne Juul
”Sygeplejeskolen”-stjernen Katrine Greis-Rosenthal og hendes mand har været nødt til at hyre en barnepige.

Katrine Greis-Rosenthal kan hver søndag opleves som Nina i ”Sygeplejeskolen”, og samtidig med, at hun er på tv, er hun i fuld gang med at optage en ny film.

Hun medvirker nemlig i Paprika Steens nye komedie ”Fædre og mødre”, og her spiller hun sammen med sin ægtemand, skuespilleren Martin Greis-Rosenthal.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

ode:global_link:5]

Parret har en travl kalender, og derfor har de også været nødt til at hyre en barnepige til at passe deres små børn, mens de er på arbejde.

- Vi har fået en ung pige i huset, for vi kommer ikke til at være så meget hjemme de næste fem uger, fortalte Katrine Greis-Rosenthal til BILLED-BLADET, da der var pressemøde på ”Sygeplejeskolen”.

Børnene elsker det

Katrine og Martin Greis-Rosenthal har datteren Ester Liv på otte år og sønnen August Levy på fem år. Martin har desuden datteren Emma-Mai på 12 år.

- Vi har ikke blebørn længere, så det gør det hele lidt nemmere. De er jo vant til, at vi i perioder arbejder ekstremt koncentreret, og hvor de ikke ser ret meget til os. Men til gengæld sørger vi for skønne barnepiger, og vi har også søde bedsteforældre, fortalte Katrine og tilføjede med et smil:

- Vores børn elsker det og synes bare, det er sjovt. Så kommer der en 18-årig pige, som bare skal hygge om dem i fem uger.

Foto: Dan Mariegaard

Drømte om at lave komik

36-årige Katrine Greis-Rosenthal elsker at lave ”Sygeplejeskolen”, men hun er også glad for at lave andre ting og er lykkelig for at have landet en rolle i den nye komediefilm.

- Jeg ville helt vildt gerne i gang med at lave noget komik, for det holder jeg rigtig meget af, sagde skuespilleren og fortsatte:

- Som skuespiller er man glad for at få lov til at lave en masse forskellige roller, og jeg har lavet mange seriøse roller og store dramaer. Så det er helt dejligt at få lov til at spille en lidt lettere genre.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden