3. apr. 2022
Af Karina Didriksen

Mathias Käki fra Sommerdahl: Det synes han om den nye Laura

Laura og Benjamin i sæson 3 af "Sommerdahl".
Laura og Benjamin i sæson 3 af "Sommerdahl".
Foto: Henrik Petit/TV 2
”Sommerdahl”-stjernen Mathias Käki har rollen som politimanden Benjamin, som er kæreste med Laura, der i sæson 3 er blevet skiftet ud med en anden skuespiller.

Mathias Käki er kendt for at spille den charmerende politimand Benjamin i TV 2 Charlie-serien ”Sommerdahl”, og i den nye sæson har han fået sig en ny kollega.

Hans karakter er kæreste med Dan Sommerdahls datter, Laura, som i de første to sæsoner blev spillet af den tidligere ”Badehotellet”-stjerne Laura Kjær.

https://imgix.billedbladet.dk/foto_henrik_petit_tv_2_2zx.jpg
Foto: Henrik Petit/TV 2

Desværre havde hun ikke mulighed for at medvirke i sæson 3, og hendes karakter er derfor blevet skiftet ud med en anden skuespiller. Det er 24-årige Mia Helene Højgaard, som i mange år spillede Ane i ”Badehotellet”.

- Jeg var sindssygt glad for at arbejde sammen med Laura Kjær. Hun er vildt dygtig og sød, men vi havde faktisk ikke ret mange scener sammen i de to første sæsoner, siger Mathias Käki til BILLED-BLADET og fortsætter:

- Så jeg havde ikke de store problemer med det personligt, det handlede mere om, at det skulle virke naturligt og ikke være et forstyrrende element i serien, at Laura blev skiftet ud.

Hun er sej og dygtig

27-årige Mathias Käki fik hurtigt et godt forhold til Mia Helene Højgaard, som nu kan opleves som Benjamins kæreste i serien.

- Jeg synes, at Mia har været sindssygt dygtig og sej, og hun var en fornøjelse at spille sammen med. Det har været rigtig hyggeligt, så jeg synes, hun er skøn, lyder det med et stort smil fra skuespilleren.

https://imgix.billedbladet.dk/sdahl3_20210615_0173.jpg
Foto: Henrik Petit/TV 2

Sæson 3 af ”Sommerdahl” sendes hver søndag på TV 2 Charlie.

Læs mere om: