Molly Egelind i ny sæson af Sygeplejeskolen: Anna er forelsket

Molly Egelind.

Molly Egelind.

Foto: Krestine Havemann
I ”Sygeplejeskolen II”, der får premiere søndag, er året 1953, og der er gået nogle måneder, siden vi slap sygeplejeeleverne i første sæson.

Når Fredenslund Sygehus søndag den 17. marts 2019 atter slår dørene op for den nye sæson af ”Sygeplejeskolen II” på TV 2 Charlie, er sygeplejeelevernes prøvetid forbi.

De er nu blevet førsteårselever og får dermed ansvar for patienter og pårørende. Og så er der amoriner i luften.

Anna Rosenfeld (Molly Egelind) og Erik Larsen (Morten Hee Andersen) er nemlig blevet kærester. Men kærligheden udfordres af skolegang og arbejdet på hospitalet – og især for Erik er de strenge regler noget af en opgave at håndtere.

Stor udvikling

Molly Egelind er glad for, at hendes karakter gennemgår en stor udvikling i serien og tager mere ansvar. 

- Hvor Anna tog de første spadestik til at frigøre sig fra sit meget velhavende ophav i første sæson, udvikler den del af historien sig mere, fortæller Molly Egelind til BILLED-BLADET. 

Slår rødder

- Anna bliver mere selvstændig og slår rødder på Fredenslund Sygehus. Hun involverer sig meget i elevernes arbejdsforhold, og det er rigtigt spændende for Anna og for mig som skuespiller, fortæller Molly om sin rolle. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

I ”Sygeplejeskolen II” kan man glæde sig til et dejligt gensyn med flere af navnene fra første sæson blandt sygeplejeeleverne, ligesom Katrine Greis-Rosenthal, Jens Jørn Spottag og Benedikte Hansen igen er med i den populære serie. Også nye navne som Neel Rønholt medvirker, og i første afsnit ses Neels forlovede, Jens Sætter-Lassen, som journalisten hr. Heinesen, der skal skrive en artikel om eksperimentet med de mandlige sygeplejeelever. 

Molly Egelind og Morten Hee Andersen som Anna og Erik. 
Foto: Henrik Petit/TV 2

Molly Egelind og Morten Hee Andersen som Anna og Erik. 

Læs mere om den nye sæson af ”Sygeplejeskolen” i BILLED-BLADET nr. 11, som er på gaden nu.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden