17. mar. 2019
Af Liz Rørsig

Molly Egelind i ny sæson af Sygeplejeskolen: Anna er forelsket

Molly Egelind
Molly Egelind.
Foto: Krestine Havemann
I ”Sygeplejeskolen II”, der får premiere søndag, er året 1953, og der er gået nogle måneder, siden vi slap sygeplejeeleverne i første sæson.

Når Fredenslund Sygehus søndag den 17. marts 2019 atter slår dørene op for den nye sæson af ”Sygeplejeskolen II” på TV 2 Charlie, er sygeplejeelevernes prøvetid forbi.

De er nu blevet førsteårselever og får dermed ansvar for patienter og pårørende. Og så er der amoriner i luften.

Anna Rosenfeld (Molly Egelind) og Erik Larsen (Morten Hee Andersen) er nemlig blevet kærester. Men kærligheden udfordres af skolegang og arbejdet på hospitalet – og især for Erik er de strenge regler noget af en opgave at håndtere.

Stor udvikling

Molly Egelind er glad for, at hendes karakter gennemgår en stor udvikling i serien og tager mere ansvar.

- Hvor Anna tog de første spadestik til at frigøre sig fra sit meget velhavende ophav i første sæson, udvikler den del af historien sig mere, fortæller Molly Egelind til BILLED-BLADET.

Slår rødder

- Anna bliver mere selvstændig og slår rødder på Fredenslund Sygehus. Hun involverer sig meget i elevernes arbejdsforhold, og det er rigtigt spændende for Anna og for mig som skuespiller, fortæller Molly om sin rolle.

I ”Sygeplejeskolen II” kan man glæde sig til et dejligt gensyn med flere af navnene fra første sæson blandt sygeplejeeleverne, ligesom Katrine Greis-Rosenthal, Jens Jørn Spottag og Benedikte Hansen igen er med i den populære serie. Også nye navne som Neel Rønholt medvirker, og i første afsnit ses Neels forlovede, Jens Sætter-Lassen, som journalisten hr. Heinesen, der skal skrive en artikel om eksperimentet med de mandlige sygeplejeelever.

Molly Egelind og Morten Hee Andersen
Molly Egelind og Morten Hee Andersen som Anna og Erik.
Foto: Henrik Petit/TV 2

Læs mere om den nye sæson af ”Sygeplejeskolen” i BILLED-BLADET nr. 11, som er på gaden nu.

Læs mere om: