25. okt. 2021
Af Karina Didriksen

Opdagede du det? Neel Rønholts kæreste med i Sygeplejeskolen

Jens Sætter Lassen og Neel Rønholt i "Sygeplejeskolen".
Jens Sætter Lassen og Neel Rønholt i "Sygeplejeskolen".
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Neel Rønholt, som spiller Birgit i ”Sygeplejeskolen”, havde en scene med sin private kærlighed i afsnit 5.

Neel Rønholts karakter i ”Sygeplejeskolen”, stewardessen Birgit, er kommet ud for en alvorlig ulykke og er blevet lam i benene.

Da hun i afsnit 5, der blev sendt søndag aften, blev hjulpet ud af en taxa og ned i en kørestol af sin kæreste Peter, mødte de en journalist ude foran Fredenslund Sygehus.

https://imgix.billedbladet.dk/foto_-_mike_kolloffel_tv_2_32.jpg
Foto: Mike Kollöffel/TV 2

Det var en yderst kort scene, men den opmærksomme seer lagde måske mærke til, at journalisten ikke blev spillet af hvem som helst. Det er nemlig Jens Sætter-Lassen, som spiller rollen – og han er i virkeligheden kæreste med Neel Rønholt.

- Det var meget sjovt, for vi havde optagelser samme dag, og vi havde jo også en scene sammen. Jeg kan huske, at vi kørte af sted på optagelser sammen, fortæller en 37-årige Neel Rønholt til BILLED-BLADET.

https://imgix.billedbladet.dk/foto_-_mike_kolloffel_tv_2_33.jpg
Foto: Mike Kollöffel/TV 2

Mødtes på teaterskolen

35-årige Jens Sætter-Lassen dukkede også op i sæson 2 som journalist, og Neel Rønholt synes kun det er sjovt at spille sammen en gang imellem.

- Det er vildt hyggeligt. Vi blev jo kærester på teaterskolen, så der arbejdede vi sammen hele tiden. Vi har ikke gjort det så meget, efter vi blev færdige, men jeg synes, det er vildt hyggeligt, siger Neel Rønholt.

Parret har været sammen i 13 år, og hun sætter ord på, hvorfor de passer godt sammen.

- Vi er gode til at grine sammen og til at støtte hinanden. Når man har været sammen i så mange år, så bliver man også rigtig gode venner, lyder det med et smil.

Læs mere om: