18. apr. 2021
Af Karina Didriksen

Peter Mygind jubler: Sommerdahl får en tredje sæson

Laura Drasbæk, Peter Mygind og André Babikian i tv-serien "Sommerdahl". 
Laura Drasbæk, Peter Mygind og André Babikian i tv-serien "Sommerdahl".
Foto: Henrik Petit/TV 2
Både Peter Mygind og fans af ”Sommerdahl” kan glæde sig over, at den populære TV 2 Charlie-serie vender tilbage med endnu en sæson.

Sidste afsnit af ”Sommerdahl” er netop løbet over skærmen på TV 2 Charlie, men heldigvis er det ikke helt slut med at følge Dan Sommerdahl og resten af karaktererne.

TV 2 afslører nemlig, at der kommer en tredje sæson af den populære krimiserie, og Peter Mygind kan næsten ikke vente med at komme i gang.

- Det er fantastisk. Det er ikke sket så mange gange i mit liv, at jeg har prøvet at lave en tredje sæson af en tv-serie, hvilket jo er et tegn på, at serien går godt, og at seerne kan lide den, siger Peter Mygind og fortsætter:

- Jeg glæder mig til at skulle optage igen. Vi er blevet en hel familie, der passer på hinanden. Jeg er dybt taknemlig over, at vi skal i gang, og jeg glæder mig helt vildt til tredje sæson.

En dramatisk afslutning

Peter Mygind er spændt på, hvad der kommer til at ske med hans karakter, Dan Sommerdahl.

- Anden sæson slutter dramatisk: Dan mister sin mor, og han bliver så vred og såret på ikke mindst sin bedste ven Flemming og sin kone Marianne, da han finder ud af, at Flemming har været forelsket i hans kone i alle årene, siger skuespilleren og tilføjer:

- Hvordan tackler Dan mon det? Vil han slå hånden af dem, eller kan han tage fat om sine indre dæmoner og får sig selv til at tilgive dem? Det får vi at se i den nye sæson.

Tredje sæson af ”Sommerdahl” bliver optaget fra midten af maj og henover sommeren i Helsingør. Den bliver sendt på TV 2 Charlie og TV 2 Play til næste år, i 2022.

Læs mere om: