2. maj. 2022
Af Karina Didriksen

Peter Mygind om Sommerdahl: Derfor er jeg så rørt

Peter Mygind i tv-serien "Sommerdahl". 
Peter Mygind i tv-serien "Sommerdahl".
Foto: Henrik Petit/TV 2
Skuespilleren Peter Mygind er taknemmelig for alle de fans, som følger med i krimiserien ”Sommerdahl”.

Peter Mygind har vundet seernes hjerter i TV 2 Charlie-serien ”Sommerdahl”, hvor han spiller den charmerende chefefterforsker Dan Sommerdahl.

Søndag den 1. maj sluttede sæson 3, men heldigvis går optagelserne til en ny sæson snart i gang.

Den 58-årige skuespiller bliver helt rørt, når han tænker over, hvor mange fans serien har.

- Jeg har fået mange kærlige kommentarer fra seerne på denne sæson. Særligt, da Dan blev skudt, skrev folk til mig, at de var i chok og spurgte, om jeg var ok. Jeg er virkelig taknemmelig over alle de positive reaktioner, jeg får. Det vidner om, at serien har gravet sig ind hjertet på dem, der ser med, siger Peter Mygind til TV 2.

En hemmelighed

Det var først efter, at sidste afsnit af sæson 3 var løbet over skærmen, at det blev offentliggjort, at der kommer en sæson 4.

- Mange har sagt ”Det må ikke stoppe nu” og spurgt, om der kom en ny sæson. Det har været svært ikke at måtte afsløre noget. Så derfor er det virkelig dejligt at kunne fortælle ”ja, der kommer en sæson mere”, siger Peter Mygind til TV 2 og fortsætter:

- Det er meget rørende at mærke, hvor meget de trofaste seere lever sig ind i serien. Det er særligt Dans personlige udvikling, de er interesseret i. Udover, at de får en god krimi, så er de optaget af relationerne, som fylder meget i serien, og det vil de fortsat gøre i den nye sæson.

Optagelserne til sæson 4 af ”Sommerdahl” går i gang den 9. maj og bliver sendt på TV 2 Charlie i foråret 2023.

Læs mere om: