11. dec. 2022
Af Laura Dalgård Hansen

Platt-Form var værter på tv-show midt i hård tid: Det har været rigtig, rigtig svært

Laus Høybye, Mille Lehfeldt og Jakob Fauerby
Laus Høybye, Mille Lehfeldt og Jakob Fauerby
Foto: Lars H. Laursen
Jakob Fauerby, Mille Lehfeldt og Laus Høybye er værter for årets udgave af satireshowet "Året der gak", som blev optaget i sidste uge - blot fire dage forinden havde Mille Lehfeldt mistet sin far.

Søndag aften kan man godt læne sig tilbage i sofaen og glæde sig til et godt grin, for her sender TV 2 Charlie det årlige satireshow ”Året der gak”.

Værterne er Mille Lehfeldt, Jakob Fauerby og Laus Høybye – bedre kendt som Platt-Form.

Hyldet midt i sorgen

De tre værter sørgede for et forrygende og morsomt show, og det var ikke til at mærke, at det blev optaget samtidig med, at særligt Mille Lehfeldt gennemgik en meget svær tid.

Blot fire dage før hun skulle stå på scenen, mistede hun nemlig sin far, skuespilleren Stig Hoffmeyer.

- Det har været rigtig, rigtig svært. Selvfølgelig har det det. For os alle sammen, selvfølgelig, men absolut mest for Mille og Kirsten (Lehfeldt, red.) og Mille bror, fortalte Jakob Fauerby efter showet.

Han har kendt både Mille Lehfeldt og resten af familien gennem mange år.

Undervejs i ”Året der gak” var hendes mor, Kirsten Lehfeldt, også på scenen for sammen med sin mangeårige makker Søs Egelind at modtage æresprisen, ”STORM-prisen”.

- Drømmen var hele tiden, at vi kunne gennemføre det her og hylde Søs & Kirsten, som de virkelig har fortjent, sagde Jakob Fauerby videre om prisoverrækkelsen, der fandt sted midt i en meget svær tid.

”Årets der gak” kan ses på TV 2 Charlie søndag 11. december fra klokken 20.55.

Læs mere om: