SE BILLEDERNE: Her er virkelighedens Mercur-stjerner

GALLERI: Virkelighedens Mercur-stjerner

Hvordan så Nina & Frederik ud i forhold til, hvordan de ser ud i TV-serien "Mercur"? Vi har samlet billeder af de fiktive karakterer og deres virkelige modstykker, så du kan sammenligne.

Mandag, 19. marts 2018 - af Marie Krakau

TV-serien "Mercur" bygger på den virkelige historie om Radio Mercurs tilblivelse, glanstid og lukning. Hovedpersonerne er ikke kopier af virkelige personer, men det er til gengæld datidens største sangstjerner, som serien byder på i massevis.

"To lys på et bord", "Mandalay" og "Slentre Gennem Regn" er blot nogle af de numre, som var med til at sikre Radio Mercur sin succes, og som er sunget af nogle af de sangere, der har været forbi TV 2 Charlie-serien.

Casterne på "Mercur" har været på ekstra hårdt arbejde i jagten på at finde netop de skuespillere, der både lignede og havde lige så meget karisma, som virkelighedens sang-stjerner. 

Velkendte ansigter

Mens nogle af de danske skuespillere, der har portrætteret Radio Mercur-tidens store navne, har været ukendte i den brede befolkning, har seerne også kunne opleve mere velkendte ansigter som bl.a.  Johannes Nymark og Marie Boda, der giver den gas i ægte retro-tøj som henholdsvis Frederik van Pallandt fra gruppen "Nina & Frederik" og Grethe Ingmann, der sammen med sin mand, Jørgen Ingmann, lavede hit på hit fra midten af 50'erne og frem. 

13 numre af BILLED-BLADET for 475 kr.
Klik her og se hvor meget du sparer!

Vi har samlet en række skønne, nostalgiske billeder af vikelighedens sangere og musikere, som man kunne høre på Radio Mercur - samt deres karakterer i TV-serien. 

Prøv at se sammenligningerne i galleriet over artiklen. 

LÆS OGSÅ: Tillykke til Anne-Marie og Flemming fra Mercur