Lørdag, 21. august 2021 - af Marie Krakau

Sygeplejeskolen vender snart tilbage

Anna Stokholm, Mikkel Hilgart og Molly Egelind. 
Anna Stokholm, Mikkel Hilgart og Molly Egelind. 
Foto: Henrik Petit/TV 2
Så er der godt nyt for alle dem, der glæder sig til "Sygeplejeskolen" sæson 4.

Du kan godt begynde at glæde dig, for snart er Anna, Bjørn, Peter, Nina og alle de andre på og omkring Fredenslund tilbage i TV 2 Charlie-serien "Sygeplejeskolen". 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det afslører Anna Stokholm, der spiller sygeplejeeleven Lis, som er forlovet med førstereservelægen dr. Friis, på sin Instagram-profil

Den eksakte dato, kan hun endnu ikke komme nærmere ind på, men hun løfter sløret for, at fjerde sæson vender tilbage til efteråret. 

Sæson tre blev sendt i efteråret 2020, og fans af serien har glædet sig længe til igen at følge med i livet på Fredenslund Sygehus, der er fyldt med romantik, drama, generationskonflikter, sammenhold og hårdt arbejde. 

Stærkt cast

Serien, der tager afsæt i fortællingen om tiden i starten af 1950'erne, da de første mandlige elever blev optaget på sygeplejeuddannelsen, har navne som Molly Egelind, Anette Støvelbæk, Jesper Groth, Jens Jørn Spottag og Neel Rønholt på rollelisten. 

Hvem der er med i sæson 4 er endnu ikke bekræftet af TV 2.

Sæson 3 og 4 blev optaget i forlængelse af hinanden i 2020, og det kan derfor tænkes, at der ikke er de store udskiftninger i castet mellem tredje og fjerde sæson. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden