5. sep. 2016
Af Luise Marie Bekker

TILLYKKE: Michael Meyerheim fylder 67

MIchael Meyerheim
Foto: Lars H. Laursen / BILLED-BLADET
Michael Meyerheim har fødselsdag, men har i 2016 også kunnet fejre adskillige TV-jubilæer.

For nøjagtig 67 år siden kom Carsten Michael Meyerheim til verden. Den lille purk skulle vise sig at blive en rigtig god interviewer og at have karisma nok til at gøre en flot karriere på TV som voksen.

I dag kender vi ham bare som Michael Meyerheim, og han har været med til at sætte standarden på dansk TV i mange sammenhænge.

Michael Meyerheim - den første af sin slags

Han fik sit gennembrud på TV i 1988 som den første vært på "Lykkehjulet" og dermed en af de første værter på TV 2 overhovedet. Han blev siden vært på "Eleva2ren" og fik sit eget talkshow efter amerikansk forbillede: "Meyerheim og Co", der desuden var Danmark første talkshow.

LÆS OGSÅ: Kom indenfor: Sådan bor Michael Meyerheim

Til december er det nøjagtigt 20 år siden, han sammen med Cecilie Frøkær var vært på den allerførste "Go'morgen Danmark"-udsendelse.

Flere større mærkedage i 2016

Fødselsdag fejrer man jo hvert år, men Meyerheim har haft større mærkedage at fejre i år.

Tidligere i år kunne han fejre sit 25-års jubilæum som studievært, og i sommer havde hans succesprogram "Spørg Charlie" 10-års jubilæum.

LÆS OGSÅ: Cecilie Frøkjær og Michael Meyerheim er sammen igen

Michael Meyerheim er stadig lige nysgerrig

Men selvom den populære TV-vært har mange udsendelser bag sig og egentlig har nået pensionalderen, skal vi nok ikke regne med, at Michael Meyerheim forsvinder fra sendefladen i den nærmeste fremtid.

– Jeg er stadig lige så nysgerrig på mennesker, som da jeg begyndte. Og jeg vil meget hellere spørge end selv fortælle, fortalte han tidligere i år til BILLED-BLADET.

BILLED-BLADET ønsker Michael Meyerheim stort tillykke med fødselsdagen.

Læs mere om: